Cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi rămas oameni obișnuiți: 16 imagini în care nu le mai recunoști

Celebritatea le-a schimbat viața pentru totdeauna. Dar cum ar fi arătat Nicole Kidman, Tom Cruise și Scarlett Johansson dacă acum ar fi fost oameni obișnuiți?
Mereu elegante și în formă, starurile ne-au obișnuit cu imaginea lor perfectă și este greu să ne gândim că ar putea arăta altfel. Însă Danny Evans, autorul proiectului Planet Hiltron, a făcut un joc interesant de imaginație. Cu ajutorul Photoshop, el a făcut din Nicole Kidman, Johnny Depp și alte celebrități niște oameni obișnuiți.

Artistul newyorkez a editat portretele mai multor vedete. Modificându-le trăsăturile, îmbătrânindu-le și schimbându-le coafurile și stilul vestimentar, Evans le-a adus foarte aproape de aspectul unor persoane normale, care nu se remarcă prin ceva anume.


Imaginile foarte reușite sunt surprinzător de credibile. Amuzante și cu o notă ironică, acestea ne oferă o altă perspectivă asupra unor personaje celebre - Johnny Depp ar fi putut arăta ca un traficant de droguri, iar Nicole Kidman și Gwyneth Paltrow par menite să fi devenit niște gospodine.


Foto: Bright Side
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod