Pink şi relaţia complicată cu soţul ei: Cum funcţionează un mariaj-carusel

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că are un mariaj tumultuos şi că relaţia sa cu Carey Hart trece prin suişuri şi coborâşuri.

Vedeta, al cărei nume real este Alecia Moore, a vorbit, într-un interviu pubblicat de revista australiană WHO Magazine, despre relaţia sinuoasă cu partenerul ei. Pink şi fostul concurent în curse de motociclete Carey Hart se cunosc de 16 ani şi sunt căsătoriţi de 11, dar tot acest timp pe care l-au petrecut împreună n-a curs domol.

Solista a mărturisit că deşi în prezent se înţeleg foarte bine, au existat multe momente "încinse" în care s-au confruntat "pe orice temă" şi pe care le-a descris "al naibii de grele".

Pink şi Carey s-au cunoscut în 2001, dar s-au despărţit în 2003.

S-au căsătorit în 2006, s-au despărţit în 2008, s-au reunit în 2009 şi au avut multe ciocniri, relatează Daily Mail.

"Cred că suntem împreună de mult timp, e inevitabil să treci prin perioade al naibii de grele... au fost multe momente în care ne-am certat din orice. Aşa suntem noi", a spus cântăreaţa.

Întrebată dacă acum se înţeleg bine, Pink a dat asigurări că totul este în regulă şi a refuzat să discute despre o altă despărţire. "Acum e totul bine din nou.
Dar orice relaţie pe termen lung are suişuri şi coborâşuri şi trebuie s-o duci de pe o zi pe alta. În unele zile este cu <<Te iubesc, eşti minunat>>, iar a doua zi e cu <<Nu te-am iubit niciodată, nu-mi place nimic la tine. Nu vreau să te mai văd!>>"
, a spus ea fără ascunzişuri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod