Aurelian Temișan revine în forță, la trei luni de la operație

Aurelian Temișan a intrat într-o sală de dans, la numai trei luni de când a fost operat de urgenţă de dublă hernie inghinală. Juratul de la ”Te cunosc de undeva” a luat lecții de dans, pentru un flashmob, pe care îl va filma duminică. Aurelian Temișan revine pe piața muzicală cu un proiect nou. După ce a lansat piesa ”Of, ce doare”, cu un videoclip într-o atmosferă retro, artistul va filma duminică un flashmobe (o adunare într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune inedită), la care sunt invitați toți cei care doresc să participe sau să asiste.

Cum era de așteptat, flasmobe-ul va fi filmat pe noua melodie a sa, compusă de Mihai Alexandru, care a orchestrat-o și a scris și versurile.

Ideea a plecat de la mine. I-am propus lui Temi să facem o piesă așa cum ne place nouă, să fie românească, cinstită, cu instrumente adevărate, vioară, clarinet, țambal, acordeon, fără să ne luăm după vreun alt tipar impus de radiourile comerciale și trendurile existente. Am făcut-o pe sufletul nostru”, a declarat Mihai Alexandru.
Chiar dacă Aurelian Temișan încă nu și-a revenit complet după intervenția chirurgicală suferită în vară, neavând voie să facă efort mare, să ridice, să joace fotbal sau să-și ia fetița în brațe, juratul de la ”Te cunosc de undeva” a luat lecții de zumba pentru flashmobe-ul de duminică, 15 octombrie, fără a avea pretenții să facă performanță în dans.

”Îi invit pe toți cei care doresc să participe duminică, 15 octombrie, de la ora 12.00 la flashmob. Mai jos există linkul de youtube, pentru cei care doresc să vină duminică cu ”lecția învățată” și să se alăture nouă în flashmob-ul pe care îl facem în Parcul ”Lumea Copiilor””, ne-a declarat Aurelian Temișan.

Întâlnirea de duminică va avea loc la ora 12.00, pe platoul din Parcul ”Lumea Copiilor”, (intrarea prin spatele Palatului Copiilor, pe punctul "H", unde aterizeaza elicopterul), urmând ca începând cu ora 13.00 să intre în transmisie LIVE pe Facebook, cu dansul realizat de antrenorul Andrei Oșanu.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod