Pink şi relaţia complicată cu soţul ei: Cum funcţionează un mariaj-carusel

Carey şi Pink au trecut prin multe: s-au cunoscut în 2001, s-au despărţit în 2003, apoi s-au căsătorit în 2006 şi s-au despărţit iarăşi în 2008. În 2009 s-au împăcat şi de atunci sunt împreună


Artista a vorbit în termeni asemănători despre căsnicia sa şi într-un interviu anterior, publicat de OK! Magazine: "Trecem prin momente în care mă uit serios la el şi spun <<Niciodată nu mi-ai plăcut cu adevărat, nu ştiu ce naiba am văzut la tine, n-o să te mai iubesc niciodată>>.

Iar după cinci minute mă gândesc <<Îţi stă bine în jeanşii ăştia.>>"

Pink şi Carey au doi copii - o fetiţă, Willow Sage, în vârstă de şase ani, şi un băieţel de nouă luni, Jameson Moon. Cântăreaţa a mărturisit că s-a mai "îmblânzit" de când a devenit mamă, dar susţine că soţul ei încă are "gărgăuni în cap".

Anul trecut, Pink a spus la "The Ellen DeGeneres Show" că ultimele lor despărţiri au durat 12, respectiv 11 luni, dar au trecut cu bine peste ele.
Artista a mărturisit că au făcut terapie de cuplu pentru a evita divorţul. "Am învăţat arta comunicării", a spus ea.

Pe de altă parte, relaţia-carusel cu soţul ei a ajutat-o să lanseze câteva dintre hiturile sale cele mai importante. Piesa "So What and Just Give Me A Reason" a fost scrisă despre Carey, iar albumele "Funhouse" (2008) şi "The Truth About Love" (2012) au fost puternic influenţate de Carey, notează cotidianul britanic.

Anul viitor, cuplul va vizita Australia, în iulie şi august, împreună cu cei doi copii, în cadrul turneului "Beautiful Trauma World Tour".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod