Pink are o problemă: Cum a răspuns soțul vedetei după ce și-a filmat fiica de 7 ani trăgând cu pușca

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2019
Carey Hart le-a dat replica celor care l-au criticat pentru că a postat pe Instagram o înregistrare în care fiica lui și a cântăreței Pink trăgea cu pușca.

Soţul cântăreței Pink a fost conștient de la bun început că postarea lui va stârni un scandal, dar își asumă ceea ce face și nu dă înapoi. Carey Hart, fost motociclist de curse, al cărui cont de pe Instagram este urmărit de 913.000 de persoane, a scris că fetiţa lui a început să tragă cu arma la vârsta de trei ani şi că acum e "destul de pricepută".

Hart a publicat miercuri videoclipul, alături de mesajul: "Nu am mai aţâţat poliţia părinţilor de câteva zile.

Willz şi cu mine tragem cu o puşcă de 22. Ea devine tot mai bună. Poate să țintească o farfurie de 12 inci de la 30 de yarzi. A început să tragă cu arma la trei ani. Ca să ştiţi, niciunul dintre noi nu vânează, doar ne place tirul. Îmi cresc copiii să știe despre armele de foc, cum să le mânuiască, cum să le folosească, cum să le depoziteze şi cum să le evite atunci când se află pe mâini neștiutoare."

Videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de ori şi are mai mult de 5.000 de comentarii - unii lăudându-l pe Hart, alţii criticând decizia lui de a-și încuraja fetiţa să folosească o armă de foc, notează Daily Mail.

"Nu există niciun motiv pentru care un copil de trei ani trebuie să tragă cu arma.

Este vorba doar de cultura americană toxică şi de îndoctrinare care promovează ideea că armele sunt cumva «grozave» şi «o pasiune»", a scris cineva. "Asta e părerea ta. Nu critic niciodată oamenii care au opinii diferite de ale mele. Îmi plac dezbaterile şi clarificarea subiectelor sensibile precum acesta. Însă, dacă nu-mi respecţi ţara şi «cultura», am tot dreptul să fiu răutăcios", a replicat Hart.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod