La Veranda Mall ești chic cu un buget mic

La Veranda Mall au început reducerile de sezon, iar discounturile ajung până la 90% la cele mai multe branduri din centrul comercial. Pe durata întregii campanii, clienții vor putea achiziționa produse de calitate, din colecțiile toamnă-iarnă, la prețuri foarte avantajoase.

Cei care au rezistat tentației de a nu risipi întregul buget pentru sărbătorile de iarnă pot cumpăra în următoarea perioadă haine și încălțăminte la jumătate sau sfert de preț. Astfel, o ținuță completă casual, sport, office sau de ocazie poate fi cumparată cu prețuri între 149 și 284 lei.
Veranda Mall îti propune 4 combinații de ținute chic cu un atat de buget mic:


Prima ținută, ușor de purtat la o ieșire cu prietenii în mall, este formată dintr-o rochie C&A (20 lei), o camașă Colin’s (70 lei) și o pereche de pantofi sport Deichmann (59 lei) este în valoare de 149 lei.


Cea de-a doua ținută, colorată și veselă, s-a ridicat la suma de 182 lei și este compusă din fustă (70 lei), bluză (50 lei), eșarfă (20 lei), toate de la magazinul Orsay. Accesorizate cu botine de la CCC (42 lei).


A treia ținută, este una chic pentru birou, care costă doar 241 lei. Aceasta este formată dintr-o rochie (80 lei) și un sacou (60 lei), ambele de la H&M, precum și o geantă elegantă (42 lei), tot H&M și pantofi stiletto de la Deichmann (59 lei).


Cea din urmă ținută a fost una potrivită pentru evenimentele speciale.

Mai exact, o rochie Bizzar Boutique (120 lei), la care s-au adăugat o pereche de cizme (114 lei) și geantă (48 lei), ambele de la Deichmann. Costul acesti tinute este de 284 lei.


Acesta este momentul potrivit pentru un refresh în garderobă mai ales că găsești tot ceea ce-ti dorești la Veranda Mall, cu un buget mic.


În campania de reduceri din Veranda Mall sunt implicate în special magazinele de fashion, printre care C&A, H&M, Orsay, Bizzar Boutique, Colin’s, Amos, Morris Alexander, Sevda, Jolidon, Penti, Triumph, CCC, Tabor, Decimas, Decathlon, Momento Style, Pepco, LC Waikiki, Lasardo Gioielli, Deichmann, Salamander, Veer, Gifts Avenue by Euroice.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod