Oana Zăvoranu, fără apărare în dosarul şantajului: Avocatul ei s-a retras din acest caz

Alexandru Morărescu a decis să nu o mai reprezinte pentru că nu mai are timp pentru alte procese.

Oana Zăvoranu va fi nevoită să-şi găsească un alt apărător, după ce avocatul care o reprezenta în cazul şantajului reclamat de medicul Marek Vâlcu a decis să nu se mai ocupe de această speţă.

"Am reziliat contractul de asistenţă juridică, deoarece timpul pe care l-am acordat acestui caz aduce prejudicii altor cazuri. Ăsta e singurul motiv", a spus Morărescu la emisiunea "Acces Direct".


Decizia lui Alexandru Morărescu este o lovitură grea pentru Oana, întrucât el o cunoştea foarte bine şi era familiarizat cu acest caz. Săptămâna trecută, avocatul a intervenit în locul ei la Antena 1 şi a explicat situaţia cazului în care clienta lui era implicată: "Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune.

Oana a cerut contravaloarea a şase operaţii estetice de mare precizie şi măsură. Din păcate, ea a ales o metodă nefericită de intra în sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arată că sânii Oanei au fost făcuţi praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek a aruncat plicul cu bani în maşina Oanei Zăvoranu, iar ea nu i-a numărat. Există un martor fundamental în favoarea Oanei. Nu cunosc conţinutul acestor mesaje trimise de Oana medicului Marek Vâlcu. Nu s-a realizat procedura de flagrant", a spus Morărescu vineri.



În timp ce Oana Zăvoranu pierde teren, medicul Marek Vâlcu creşte presiunea asupra ei, lansând noi acuzaţii şi dezvăluiri. El a spus că vedeta şi-a făcut foarte multe operaţii. "Eu nu am nicio datorie la ea. I-am dat chitanţă de fiecare dată când mi-au dat bani. Gambele sunt făcute de mine, coapsele, genunchii, talia, sânii.

Totul este făcut de mine. I-am făcut toate operaţiile pe gratis, iar pe cei 1.000 de euro pe care i-am primit de la mama Oanei am emis chitanţă", a spus medicul la "Acces Direct".



El a reiterat faptul că Oana Zăvoranu l-a şantajat şi că nu a existat deloc ideea de mediere, aşa cum a susţinut ea. "Îmi pare rău că s-a ajuns aici. S-a ajuns în urma unor mesaje care nu au conţinut niciodată cuvantul mediator sau mediere. Oana imi spunea doar că, dacă nu îi dau bani, o să iasă să spună lucruri la TV. Ea nu s-a plâns niciodată de operaţiile pe care i le-am făcut eu şi este un pacient destul de dificil. Am avut de lucru cu ea. M-au surprins mesajele ei. Probabil am şi eu aceeaşi soartă ca cea pe care au avut-o oamenii cu acre ea încheie relaţiile. Dar eu m-am decis să apelez la poliţie. Eu am ajuns cu banii la locul stabilit de ea în urma unui şantaj, nici vorbă de mediere.

Nici nu ştiam de acea mediatoare. Probabil a adus-o ca să dea un aspect mai legal... Eu am fost şantajat", a precizat Marek Vâlcu.

Oana Zăvoranu a fost reținută, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce ar fi luat 10.000 de euro de la un medicul estetician Marek Vâlcu pe care l-ar fi şantajat. Ea i-ar fi cerut banii doctorului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.
Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi. Ea l-ar fi şantajat pe medic că va da în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.



Conform unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti, apoi a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro. După ce vedeta a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să urce într-o mașină şi să plece, împreună cu o prietenă, apoi au oprit-o în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.

După patru ore de audieri la Secția 12 de Poliție din Capitală, vedeta a fost eliberată sub control judiciar. Pe numele ei s-a întocmit dosar penal pentru şantaj, Oana fiind cercetată în stare de libertate.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod