O femeie incredibilă: Solista trupei Blondie arată fantastic la 71 de ani

Debbie Harry
Debbie se menţine într-o formă extraordinară. Solista trupei Blondie nu crede nici ea că are 71 de ani


"Îmbătrânirea te sperie, este mai grea pentru femei, pentru că noi depindem mult de felul în care arătăm, în special dacă eşti în atenţia publicului. Nu ţin poze cu mine pe pereţi în casă pentru mi s-ar părea ciudat... asta e scăparea mea", a adăugat cântăreaţa.

Născută în iulie 1945, cântăreața, cantautoarea și actrița americană Deborah Ann Harry a devenit cunoscută ca vocalistă a formației punk rock și new wave Blondie.

Componenţii trupei Blondie au fost pionieri ai punk rock-ului american şi ai scenelor new wave, iar primele două albume ale trupei au conţinut puternice elemente din ambele stiluri.

Deşi a avut succes în Australia şi Marea Britanie, Blondie a fost privită în Statele Unite ca o trupă underground, până la lansarea albumului "Parallel Lines", în 1978, notează Mediafax.
După şase albume de studio, care au inclus stiluri diverse, precum new wave, disco, pop şi raggae, şi peste 60 de milioane de discuri vândute, trupa Blondie s-a destrămat, în 1982.

Grupul s-a reunit în 1997 şi a fost primit cu succes de public, iar în 1999 a ajuns pe primul loc în topurile muzicale britanice, cu hitul "Maria".
În 2006, membrii trupei au fost incluşi în Rock 'n' Roll Hall of Fame.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod