O emisiune de 100 de milioane de dolari: Interviul acordat de Adele pentru Oprah va genera câștiguri record

Interviul acordat de Adele pentru Oprah Winfrey va aduce venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari.
Cântăreața în vârstă de 33 de ani, care își va lansa peste câteva zile cel de-al patrulea album, „30”, demonstrează că poate face mulți bani nu doar din muzică.

Interviul „One Night Only” acordat de starul britanic pentru Oprah Winfrey, ce va fi difuzat pe postul american CBS și care include un show produs pentru aceeași emisiune, va fi vândut ulterior în întreaga lume.

Potrivit The Mirror, show-ul produs de Fulwell 73, companie deținută de comedianul James Corden, ar putea genera venituri de 100 de milioane de dolari.

Emisiunea, care durează două ore, va include interviul cu Oprah și melodii de pe noul album al cântăreței, primul după o perioadă de șase ani. Postul american a plătit între cinci și șapte milioane de dolari pentru a difuza show-ul în premieră, potrivit Daily Mail.

„Teoretic, se poate spune că interviul este gratuit, dar melodiile cântate în show sunt plătite.
Televiziunile din întreaga lume vor plăti sume importante de bani pentru regiunile lor, ceea ce va însemna venituri de milioane de dolari”, a declarat o sursă pentru The Mirror.

„Sumele obținute din vânzarea drepturilor de difuzare pot depăși 100 de milioane de dolari. Pentru Adele, este o afacere excelentă - își promovează noul album și pleacă acasă cu bani”, a mai spus sursa.

Interviul acordat de Adele s-a desfășurat la locuința lui Oprah din Montecito, Califonia, același loc în care Prințul Harry și Meghan au acordat faimosul interviu din luna martie a acestui an.

Într-un material de promovare pentru interviu, Adele vorbește despre divorțul prin care a trecut și despre statutul de părinte singur.

Ea oferă detalii despre despărțirea de Simon Konecki și impactul pe care l-a avut divorțul asupra fiului lor, Angelo, de nouă ani.

„E un întreg proces să te obișnuiești cu divorțul, cu ideea că ești părinte singur, că nu îți poți vedea copilul în fiecare și cu ideea că nu acesta a fost planul pe care l-am avut când am devenit mamă”, a declarat cântăreața.

Adele a trecut printr-o transformare fizică radicală în ultimii ani, reușind să slăbească aproximativ 45 de kilograme.
Într-un interviu pentru revista Vogue, pe coperta căreia a apărut luna trecută, ea a explicat că a fost dezamăgită de comentariile negative pe care le-au făcut alte femei cu privire la noul său aspect.

„Corpul meu a fost privit ca un obiect întreaga mea carieră. Nu doar acum. Înțeleg de ce a fost un șoc. Înțeleg de ce unele femei, în mod special, s-au simțit rănite”, a declarat cântăreața pentru Vogue America.

„Am reprezentat foarte multe femei, din punct de vedere vizual. Dar sunt în continuare aceeași persoană”, a mai spus Adele. „Cele mai urâte conversații le-au avut alte femei, despre corpul meu.
Am fost al naibii de dezamagită de asta. Mi-au rănit sentimentele”, a adăugat cântăreața.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod