Britney este liberă! Vedeta a ieșit de sub tutela tatălui său, care era plătit cu 16.000 de dolari pe lună ca să-i controleze viața

Un judecător din Los Angeles a hotărât încheierea curatelei sub influența căreia viața lui Britney Spers a fost controlată în ultimii 13 ani de tatăl său, Jamie Spears.
„Curtea consideră că tutela asupra persoanei și averii lui Britney Jean Spears nu mai este necesară”, a anunțat judecătoarea Brenda Penny din cadrul Curții Superioare de Justiție din Los Angeles, potrivit Daily Mail.

„Prin urmare, începând de astăzi, curatela este închisă”, a adăugat judecătoarea.

Decizia pune capăt unei lungi perioade în care Britney s-a aflat sub controlul total al tatălui său, Jamie Spears. În urmă cu două luni, judecătoarea a decis să îl concedieze pe Jamie din rolul de tutore legal al fiicei sale, pentru care era plătit cu 16.000 de dolari pe lună. De-a lungul celor 13 ani, acesta ar fi câștigat numai din acest salariu peste 2,5 milioane de dolari din banii fiicei sale.

Citește și: Poveste fără final fericit. Natalie Imbruglia nu l-a uitat pe fostul soț, la 13 ani de la divorț: „A fost iubirea vieții mele”


Britney, care nu a fost prezentă în sala de judecată, s-a arătat încântată de decizie. „Doamne Dumnezeule! Îmi iubesc atât de mult fanii! E o nebunie”, a scris cântăreața pe Twitter, făcând referire la zecile de fani care s-au strâns în fața judecătoriei pentru a o susține.
Fanii săi au organizat în ultimele luni campania „Free Britney” (Eliberați-o pe Britney) și au creat hashtagul #freebritney pe rețelele de socializare.


„Cred că o să plâng pentru tot restul zilei!! Cea mai frumoasă zi!”, a adăugat vedeta.

Tatăl său, Jamie, riscă să fie judecat în cadrul unui proces civil, după ce a fost acuzat de avocații lui Britney că a administrat fraudulos averea fiicei sale, profitând de statutul său de tutor, dar și că ar fi monitorizat-o și spionat-o pe aceasta în locuința sa, inclusiv în dormitor.

Decizia curții de justiție îi permite lui Britney pentru prima dată din 2008 și până în prezent să ia propriile sale decizii și să își trăiască viața așa cum vrea.
Ea a spus în urmă cu câteva luni că și-ar fi dorit să mai facă un copil, dar a fost nevoită să folosească un sterilet ca mijloc de contracepție, la decizia celor care i-au controlat viața în ultimii ani.

Zeci de fani care purtau tricouri cu mesajul #FreeBritney au aplaudat și au dansat în fața judecătoriei la aflarea veștii că artista este în sfârșit liberă.

Cântăreața a dus un adevărat război pentru a ieși de sub controlul tatălui său, dar este convinsă că ideea tutelei a fost a mamei sale. Ea a atacat-o pe Lynne Spears într-o postare pe Instagram.


„Tata a început tutela în urma cu 13 ani, dar ce nu știu oamenii este că mama a fost cea care i-a dat ideea!! Nu voi primi niciodată acei ani înapoi.
Mi-a distrus viața în secret”, a scris Britney în postarea de pe Instagram, pe care apoi a șters-o.

„Deci puteți să vă luați atitudinea de 'Nu avem nicio idee ce se întâmplă' și să vă duceți naibii! Știți exact ce ați făcut”, a scris artista în postare, făcând referire la mama sa și la fostul său manager, Lou Taylor.

Totul a început după ce Lynne Spears a depus o petiție prin care cere peste 650.000 de dolari din banii fiicei sale ca onorariu pentru avocații pe care ea i-a angajat să o ajute pe Britney în lupta pentru eliminarea tutelei.

Cântăreața nu are o relație prea bună nici cu sora ei, Jamie Lynn Spears, pe care a acuzat-o că nu a făcut nimic să o ajute în cei 13 ani în care s-a aflat sub controlul total al tatălui lor.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod