Nunta opulentă a lui Paris Hilton: Zece rochii, inel de 2 milioane de dolari și petreceri timp de trei zile

Paris Hilton s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum în cadrul unei ceremonii desfășurate la proprietatea din Bel-Air care i-a aparținut bunicului său.
Printre invitați s-au numărat multe staruri, inclusiv Emma Roberts, Paula Abdul și Bebe Rexha.

Vedeta a organizat o nuntă opulentă, ale cărei detalii vor fi televizate în cadrul noului său reality show, „Paris in Love” (Paris îndrăgostită). Potrivit Daily Mail, ea a ales o rochie de mireasă din cele zece opțiuni pe care le-a avut la dispoziție, iar evenimentul va fi celebrat prin petreceri desfășurate timp de trei zile.

Citește și: Cealaltă actriță din Familia Regală. Cine este Sophie Winkleman, vedeta din „Doi bărbați și jumătate” care este căsătorită cu nepotul reginei


Moștenitoarea imperiului Hilton a postat pe Instagram prima imagine cu rochia sa de mireasă, o creație Oscar de la Renta.

Foto: Instagram/parishilton


Paris, în vârstă de 40 de ani, nu poartă verighetă în imaginea glamour pe care a postat-o, însă se poate observa inelul său de logodnă cu diamant imens.

„Pentru totdeauna începe astăzi”, a scris starleta în postarea de pe Instagram.

Paris, care s-a logodit cu Carter în luna februarie a acestui an, a ales rochia de mireasă în noaptea de dinaintea nunții, potrivit unei surse citate de E!. Rochia cu guler înalt și mâneci lungi este realizată din dantelă cu aplicații florale și a fost completată de un voal delicat.
Ea a purtat o coafură clasică, cu părul prins într-o coc elegant și bretonul lung dat pe o parte, ondulat.

Pe lângă numărul impresionant de celebrități și prieteni apropiați, la ceremonie a fost prezentă și familia vedetei - mama sa, Kathy, tatăl său, Rick, precum și fratele său, Conrad și sora sa, Nicky.

Nunta opulentă a celor doi a inclus un ring de dans imens construit afară, precum și aranjamente florale în forma inițialelor mirilor. 

Paris și Carter, care este la rândul său moștenitorul unei familii cu renume din Statele Unite, formează un cuplu din decembrie 2019, dar se cunosc de mai bine de zece ani. Starleta și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă cu diamant imens, care a costat două milioane de dolari.


„Anul acesta cu COVID a accelerat foarte multe lucruri.
Fiind o persoană care călătorea constant, am avut șansa să stau acasă și să reevaluez ce este cu adevărat important pentru mine. Relația mea și timpul petrecut cu Carter au fost un dar”, a declarat Paris în luna februarie despre decizia de a se căsători.

„Am avut oportunitatea unică să o cunosc pe adevărata Paris în viața de zi cu zi, fiind doar noi doi, în ultimele 15 luni. Sunt deosebit de încântat și norocos că este viitoarea mea soție și partenera mea”, a declarat Carter.

În luna octombrie a acestui an, Paris Hilton a susținut o inițiativă legislativă care ar trebui să le ofere mai multe drepturi adolescenților din centre de plasament și centrele de reeducare. Ea a dezvăluit că este și în prezent traumatizată în urma abuzurilor pe care le-a îndurat în astfel de instituții.

„Am fost strangulată, pălmuită peste față, urmărită în timp ce făceam duș de bărbații angajați la centru, forțată să iau medicamente fără să mi se pună un diagnostic, nu am primit educație adecvată și am fost aruncată într-o cameră pentru detenție cu pereți acoperiți de zgârieturi și mânjiți cu sânge.
Și multe, multe altele”, a dezvăluit vedeta.

În adolescență, Paris a fost internată în patru centre de reabilitare, într-o perioadă de doi ani.

„Experiențele trăite în fiecare dintre acestea mă bântuie și în prezent. La Provo Canyon School din Utah mi s-au dat haine cu un număr pe etichetă. Nu mai eram eu. Eram numărul 127. Am fost obligată să stau în interior timp de 11 luni. Fără soare, fără aer liber. Acestea erau considerate privilegii. Copiii erau bătuți cu regularitate, loviți de pereți și chiar abuzați sexual, la școala Provo”, a declarat ea în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: Hepta; Instagram/parishilton
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod