Cealaltă actriță din Familia Regală: Cine este Sophie Winkleman, vedeta din „Doi bărbați și jumătate” care este căsătorită cu nepotul reginei

Meghan Markle nu este prima actriță de succes care a intrat în Familia Regală Britanică.
Cu mult înaintea lui Meghan, actrița britanică Sophie Winkleman a devenit primul star de la Hollywood care s-a căsătorit cu un membru al familiei regale.

Sophie s-a căsătorit în anul 2009 cu lordul Frederick Windsor, fiul Prințului Michael, vărul Reginei Elisabeta. Cuplul s-a mutat în Los Angeles la numai o zi după nuntă, acolo unde Winkleman a dobândit succesul ca actriță de televiziune.

Ea a jucat alături de Ashton Kutcher în serialul „Doi bărbați și jumătate”, în care a interpretat rolul lui Zoey, iubita acestuia. S-a întors în Marea Britanie în anul 2013, la scurt timp după ce a născut primul său copil.

Citește și: Poveste fără final fericit. Natalie Imbruglia nu l-a uitat pe fostul soț, la 13 ani de la divorț: „A fost iubirea vieții mele”


Actrița, care este cunoscută în familia regală ca Lady Frederick Windsor, a dezvăluit pentru Insider că nu înțelege de ce este comparată cu Meghan Markle.

Însă la fel ca Ducesa de Sussex, Sophie este singura membră a familiei regale care a născut un copil în Anglia și unul în Statele Unite. Actrița a născut-o pe fiica sa, Maud, în Los Angeles, în anul 2013.
Cel de-al doilea copil, Isabella, s-a născut la Londra, în 2016.

Archie Harrison, primul copil al lui Meghan și Harry, s-a născut la Londra, în mai 2019. Cel de-al doilea copil al cuplului, Lilibet, s-a născut pe 4 iunie 2021, în Santa Barbara, Statele Unite.

În ciuda asemănărilor aparente dintre ele, Winkleman spune că sunt „persoane complet diferite”.

„Nu cred că putem fi comparate. Ea este cunoscută la o scară enormă, la nivel global, iar acest lucru este pentru mine ideea de iad”, a declarat actrița, adăugând că nu ar putea face față unei asemenea presiuni.

„Nu cred că aș putea face față acelui nivel de intruziune în viața mea nici pentru un minut.
Eu nu am intrat niciodată pe Facebook, Twitter sau oricare altă platformă. Nu îmi place acest lucru”, a declarat Sophie pentru Insider.

Ea a mai dezvăluit că nu a avut de-a face cu același nivel de intruziune în viața ei pentru că oamenii din industria de entertainment nu știau cine este în timpul filmărilor pentru „Doi bărbați și jumătate”.

Pentru că și-a folosit numele de familie de dinainte de căsătorie, și nu Windsor - care este numele familiei regale - actrița a reușit să își țină ascunsă identitatea regală.

Sophie și soțul său s-au mutat înapoi în Marea Britanie în 2013 după nașterea fiicei lor, Maud, pentru a fi mai aproape de familia lor.

Deși nu este un membru senior al familiei regale, Winkleman are totuși îndatoriri regale, inclusiv patronate și evenimente oficiale la care trebuie să participe alături de familia regală.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod