Poveste fără final fericit. Natalie Imbruglia nu l-a uitat pe fostul soț, la 13 ani de la divorț: „A fost iubirea vieții mele”

Natalie Imbruglia rupe tăcerea cu privire la mariajul său destrămat cu muzicianul Daniel Johns, la 13 ani după divorțul lor din anul 2008. Cântăreața de origine australiană a spus că Johns este iubirea vieții sale.
Artista în vârstă de 46 de ani, care este de obicei discretă în privința vieții sale personale, a vorbit despre divorț într-un podcast despre viața lui Johns, lansat săptămâna aceasta, potrivit Daily Mail.

Deși au trecut printr-o despărțire dureroasă, Imbruglia consideră că mariajul dificil cu Johns a fost „un dar”. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2002 și 2008, iar până în prezent nu au făcut declarații despre relația lor destrămată.

Citește și: Iubire de peste jumătate de secol. Dolly Parton a distribuit o imagine rară cu Carl Dean, bărbatul cu care este căsătorită de 55 de ani


„El a fost iubirea vieții mele și cred că în timp ajungi să realizezi că a fost ceva cu adevărat special și privești în urmă cu afecțiune. Nu se întâmplă prea des ca amândoi să simtă același lucru unul pentru celălalt.
A fost ceva frumos”, a declarat cântăreața în podcastul „Who is Daniel Johns?” („Cine este Daniel Johns?”).

Imbruglia a mai dezvăluit că relația sa cu Johns a fost dificilă și că s-a străduit mult să o facă să funcționeze.

„A fost foarte, foarte greu. Este dificil să discut despre acea perioadă și, sinceră să fiu, îmi amintesc că am încercat foarte mult să fac lucrurile să meargă”, a declarat cântăreața, care e cunoscută în special datorită hitului „Torn”, lansat în 1997.

„Uneori, nu găsești o cale de a merge mai departe și mă tem că a fost valabil și în cazul nostru”, a mai spus vedeta.

Și Johns a avut de spus lucruri pozitive despre fosta sa soție, insistând că relația lor nu a funcționat pentru că aveau scopuri diferite în viață.

„Ea voia să se așeze la casa ei, să aibă copii și să facă lucruri normale, iar eu voiam chestii mai ciudate, astfel că ne-am îndepărtat unul de celălalt”, a declarat solistul trupei Silverchair.

„Ea m-a învățat să fiu bărbat.
Am cunoscut-o când avem 19 ani, chiar dacă sună sentimental”, a adăugat muzicianul australian.

„Când ne-am căsătorit, eu avem 20 și ceva de ani. Eram incapabil să învăț cum să fiu responsabil. Nu știam să folosesc un telefon. Eram mereu în turneu. La un moment dat am spus 'De ce nu vorbim?', iar ea a răspuns 'Nici eu nu știu de ce nu vorbim'”, a declarat Johns.

Imbruglia l-a întâlnit pe rockerul australian la un eveniment din anul 1999 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, de Revelion, într-o ceremonie pe plaja din Queensland, Australia.

Ea a scris hitul din 2005 „Counting Down the Days” despre relația lor la distanță și a vorbit adesea despre cât de mult îi lipsește Johns.

Zvonurile despre despărțire au apărut în 2007, iar în ianuarie 2008 au publicat o declarație comună în care au anunțat că se despart.
„Deși suntem foarte triști că mariajul nostru s-a încheiat, vrem să fie clar faptul că despărțirea noastră este una amiabilă și că rămânem prieteni”, au spus cei doi în anunț.

După despărțire, niciunul dintre ei nu s-a recăsătorit. Natalie a devenit mama unui băiețel în octombrie 2019, conceput prin fertilizare in vitro cu spermatozoizi donați.

Johns a avut o relație cu modelul Michelle Leslie, de care s-a despărțit în anul 2019.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod