Iubire de peste jumătate de secol: Dolly Parton a distribuit o imagine rară cu Carl Dean, bărbatul cu care este căsătorită de 55 de ani

Celebra actriță și cântăreață country Dolly Parton a postat pe Instagram o imagine din tinerețe în care apare alături de soțul său Carl Thomas Dean, cu care este căsătorită de 55 de ani.
Artista în vârstă de 75 de ani, care este urmărită de peste 17,4 milioane de persoane pe Instagram, a publicat o fotografie din anii '60 în care apare alături de soțul său. „Găsește-ți un partener care să te susțină așa cum mă susține pe mine Carl Dean al meu”, a scris Dolly în postarea de pe rețeau de socializare.


Dacă artista americană este recunoscută pentru stilul său vestimentar excentric și dragostea pentru scenă, bărbatul care îi este alături de peste o jumătate de secol are o atitudine complet opusă: Carl Thomas Dean evită lumina reflectoarelor și este foarte rar văzut în public.
Nu este prima dată când Dolly își arată dragostea și aprecierea pentru soțul său pe rețelele de socializare. Pe 20 iulie, când omul de afaceri pensionat a împlinit 79 de ani, a recreat pentru el coperta Playboy din 1978, pe care a apărut.

Parton avea 18 ani când l-a cunoscut pe Dean la o spălătorie de rufe publică, la o zi după ce s-a mutat în Nashville.
Cei doi și-au reînnoit jurămintele de credință în 2016, când au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

„Încă mai avem micile noastre momente, cum ar fi primăvara, când apar primele narcise. Chiar dacă mai este puțină zăpadă, soțul meu îmi aduce un buchet de narcise. Și de obicei îmi scrie și o poezie. Pentru mine, este de neprețuit. Este ca o întâlnire romantică”, a declarat artista anul trecut pentru People.

„Gătesc ce știu că ne place, le împachetez și le pun în coșul de picnic. Apoi mergem undeva pe marginea unui râu, la un picnic, cu rulota noastră mică”, a mai spus Dolly.

„Uneori organizez o cină la lumina lumânărilor.
Nu facem mare caz pentru astfel de lucruri. Doar că în anumite zile mă simt într-un anumit fel și îmi spun 'Îl voi surprinde. Voi așeza șervete de masă, serviciul chinezesc și paharele de cristal'”, a mai spus vedeta. Ea a dezvăluit că este foarte mândră de căsnicia ei, spunând că este „Prima căsătorie pentru fiecare dintre noi. Și ultima”.

Dolly Parton și soțul său nu au copii, artista dezvăluind că a suferit de endometrioză și a trecut printr-o operație de histeroctomie - îndepărtarea chirurgicală a uterului.
Ea este nașa de botez a lui Miley Cyrus.

Actrița și cântăreața americană a scris împreună cu James Patterson primul său roman, numit „Run, Rose, Run”, care va fi lansat pe 17 martie și va fi însoțit de un album cu 12 piese.

„Nu pot să încetinesc ritmul. De aceea nu aș putea niciodată să mă pensionez”, a declarat Dolly pentru WBIR.com.

Foto: Hepta; dollyparton.com

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod