Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „House of Gucci”. GALERIE FOTO

Lady Gaga este renumită pentru aparițiile sale spectaculoase și nici de această dată nu a trecut neobservată.

Vedeta și-a făcut apariția la premiera filmului „House of Gucci” într-o rochie spectaculoasă din noua colecție Gucci, de culoare mov și extrem de diafană. Accesorizată pe măsură, Lady Gaga a atras privirile tuturor.

Vedeta este personajul principal al acestui film, în care joacă rolul fostei soții a moștenitorului casei de modă Gucci. Rolul Patrizziei Reggiani, interpretat de Lady Gaga, nu a fost unul ușor și a necesitat peste nouă luni de pregătire.

„Nu cred că acest personaj o să mă părăsească vreodată în totalitate, dar ştiu ce anume din caracterul respectiv mi-aş dori să las în urmă.

Personajul are şi părţi bune, frumoase, pentru că (Patrizzia) a fost o femeie puternică”, a declarat Lady Gaga, conform stirileprotv.ro.

Filmul are o distribuție extrem de bogată, adunând o mulțime de vedete internaționale extrem de cunoscute, printre care Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino, Jeremy Irons și Mădălina Ghenea. Mulți dintre ei au defilat pe covorul roșu la mult așteptata premieră a acestui film.

Mădălina Ghennea o interpretează pe Sophia Loren în filmul „House of Gucci”, iar pe Adam Driver îl regăsim în rolul principlal, alături de Lady Gaga.


Conform Cinemagia, povestea este inspirată din fapte reale și se desfășoară pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă. House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

În cinematografele din România, pelicula va fi lansată pe 24 noiembrie.

Foto: Hepta

10 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod