Nuntă în inima deșertului: DJ Tiësto s-a căsătorit cu modelul Annika Backes - FOTO

DJ-ul olandez Tiësto s-a căsătorit cu modelul Annika Backes, după patru ani de relaţie. Ceremonia a avut loc în prezența a 80 de invitaţi, la hotelul de lux Amangiri, din statul american Utah.
Celebrul DJ olandez în vârstă de 50 de ani, al cărui nume real este Tijs Michiel Verwest, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Annika (23 de ani), într-o ceremonie luminată de soarele deșertului.

Cu o avere estimată la 136 de milioane de euro și considerat al șaselea cel mai bine plătit DJ din lume, Tiësto a închiriat hotelul futurist Amangiri pentru ceremonia la care au participat 80 de invitați.

"Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să căutăm acolo un loc potrivit, dar apoi am decis ca nunta să aibă loc undeva departe. Ne place liniştea, iar decorul pare desprins de pe altă planetă.
Contrastul dintre arhitectură şi deşert e perfect. Ne-am dorit un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend"
, a declarat Annika Backes.  

Potrivit Vogue, nunta a avut loc în grădina hotelului, în decorul splendid conturat de roci și de dunele de nisip din împrejurimi. Cununia a avut loc sub un arc din sticlă decorat cu flori care reflecta deșertul.

Rochiile miresei au fost create de Oscar de la Renta și Berta. "Inițial am dorit să port o rochie Oscar în timpul ceremoniei și una Berta la petrecere. Dar după mai multe probe, le-am inversat", a dezvăluit Annika pentru Vogue.

Mirele a optat pentru un costum semnat de Tom Ford care îi dădea aerul personajului său preferat, James Bond.

"M-am simțit copleșit de emoții pentru că suntem îndrăgostiți de mult timp și ne gândeam dintotdeauna la această zi, iar acum am ajuns, în sfârșit, aici.
A fost mai frumoasă și mai specială decât mi-aș fi imaginat vreodată"
, a spus Tiësto.

Piscinele au fost decorate cu lumănări plutitoare, iar la petrecere invitații au stat așezați la două mese negre lungi, acoperite cu șifon alb.

Petrecerea a avut loc în același loc în care a fost oficiată cununia, dar zona fiind tranformată rapid într-un club de noapte, unde DJ Coleman a interpretat o piesă compusă special pentru această ocazie și pe care le-a dedicat-o mirilor, intitulată "A Million Years".

"După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet.
Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre"
, a declarat Tiësto pentru Vogue.

Totodată, Tiësto i-a făcut o surpriză soției sale, compunând o piesă special pentru nunta lor. "Unul dintre momentele mele preferate a fost să ascult piesa pe care Tijs a compus-o pentru mine. Este intitulată «A Million Years» şi m-a lăsat complet surprinsă. A fost distactiv să dansăm împreună pe această piesă, iar invitaţii au iubit momentul", a mărturisit Annika.

Noaptea a fost luminată de bunădispoziția nuntașilor care au dansat sub luminile spectaculoase ale focurilor de artificii.

DJ Tiësto și modelul Annika Backes s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în februarie 2015, în restaurantul Catch din New York.
Muzicianul olandez a cerut-o de soție pe iubita lui anul trecut, de Ziua Independenței, pe o plajă din Maldive.



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod