Demi Moore, amintiri dureroase despre violul care a marcat-o pe viață: Mama ei a vândut-o pentru 500 de dolari

Vedeta a dezvăluit că la 15 ani a fost violată de un bărbat care i-a dat apoi 500 de dolari mamei sale alcoolice.

Episodul violului, despre care Demi Moore scrie în cartea sa, "Inside Out", a atras atenția presei. Actrița în vârstă de 56 de ani a vorbit luni despre această amintire dureroasă în emisiunea "Good Morning America", în care și-a promovat volumul biografic.

Demi Moore a povestit că a fost violată când avea 15 ani de un bărbat care a plătit-o cu 500 de dolari pe mama ei alcoolică.

Una dintre cele mai șocante amintiri pe care vedeta le-a împărtășit este cum mama sa, Virginia King, o ducea prin baruri ca să le atragă atenția bărbaților. Într-o seară, după ce a fost într-un local și s-a întors acasă, Demi s-a trezit singură în casă cu un bărbat mai în vârstă care intrase folosind cheia mamei sale. Acesta a violat-o, după care a întrebat-o: "Cum e sa fii vanduta de mama ta pentru 500 de dolari?".

"A fost viol și o trădare devastatoare", a scris actrița în cartea sa.

Întrebată de gazda emisiunii dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus: "În adâncul inimii mele, nu. Nu cred că a fost o tranzacție directă, dar i-a dat acces înăuntru și m-a pus în pericol."

Actrița nu crede că violul a fost cumpărat dinainte, ci mai degrabă făptașul i-a dat banii pe urmă mamei sale, pentru a nu depune plângere.

Demi Moore s-a născut în New Mexico, dar tatăl a părăsit-o pe mama sa înainte de nașterea sa.

Ea a fost crescută de mama ei și de mama celui de-al doilea soț al acesteia. Demi a crezut că Dan Guynes era tatăl ei natural până când, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naștere.

Guynes era un agent de vânzări de spațiu pentru anunțuri de mică publicitate în ziar și mica familie se muta frecvent dintr-o localitate în alta. Și el și mama ei erau alcoolici, ba chiar Virginia a încercat în mai multe rânduri să se sinucidă. În cartea sa, Demi Moore povestește că odată i-a salvat viața mamei sale și atunci s-a terminat copilăria sa. "Îmi amintesc cum îmi foloseam degetele, degețelele unui copil, ca să scot pastilele din gura ei", a scris ea.

În adolescență, Virginia și Guynes nu mai trăiau împreună. Demi a plecat la Hollywood cu mama ei, iar acolo a avut loc violul. După numai un an de la această traumă, Demi și-a lansat cariera în lumea filmului.

Vedeta a vorbit în emisiunea TV și despre problemele din viața de adult. În 2012, ea a suferit un colaps, când a consumat la o petrecere un cocktail de droguri. "Cred că întrebarea fundamentală era cum am ajuns acolo după ce am pornit de unde am început și până la ce am experimentat, cum am ajuns acolo - mă pierdusem.
Dacă era să privesc înapoi, aș spune că m-am orbit singură și m-am pierdut pe mine însămi"
, s-a destăinuit actrița.

În cartea sa, Demi Moore mai povestește că a cedat după 20 de ani în care nu mai consumase alcool când fostul soț, Ashton Kutcher, i-a zis că el nu crede în alcoolism și a presat-o să facă sex în trei. Vedeta susține că a cedat de dragul lui, fiindcă voia să-l facă să se distreze pe soțul ei mult mai tânăr, dar a fost o greșeală.

Moore a mai scris că Ashton a înșelat-o de două ori și că a pierdut o sarcină după ce ei au încercat să devină părinți.


Într-un comunicat transmis publicației Us Weekly la începutul acestei luni, un purtător de cuvânt al lui Kutcher a declarat: "Ashton știa despre ce urmează. A fost informat despre ce e în carte. Nu este supărat sau dezamăgit. Este adevărul lui Demi și el nutrește simpatie față de ea. Îi știe povestea și faptul că ascensiunea sa a fost dificilă."

Demi Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, când ea avea 42 de ani iar el - 27. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Devastată de acest episod, actrița și-a regăsit cu greu echilibrul interior, dar nu a mai început o relaţie.

În octombrie 2018, Demi Moore a mărturisit că, în ciuda succesului pe care l-a câștigat, a ajuns în ghearele depresiei și a luptat din răsputeri pentru a-și reveni. Vedeta a vorbit despre această experiență într-un discurs pe care l-a rostit la gala Woman of the Year Award, eveniment organizat la Los Angeles.

Demi a spus că în faza cea mai grea a depresiei sale, nu mai reușea să-și vadă valorea și să se prețuiască. "Cred că există momente cruciale în viețile noastre care ne definesc așa cum suntem și ne dau direcția pe care o urmăm, iar la începutul carierei am căzut în spirala autodistrugerii și oricât succes aveam, tot nu simțeam că e de ajuns", a explicat ea. "Nu mai aveam nicio prețuire de sine, iar calea autodistrugerii m-a dus rapid într-un punct de criză reală. Atunci nu-m dădeam seama care era cauza. Poatre că a fost o intervenție divină", a continuat actrița.

Demi Moore s-a căsătorit prima dată în 1980 cu Freddie Moore. Mariajul lor a rezistat cinci ani. Din 1987, actrița a mai fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) şi Tallulah (25 de ani).

Pe numele său real Demetria Guines, Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico.
Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goana mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/ Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod