Moștenirea unui artist talentat: DJ Avicii le-a lăsat părinților averea de 22 de milioane de euro

Avicii și mama lui, într-o fotografie din trecutul regretatului DJ


Într-un interviu publicat în 2013 de GQ, muzicianul dezvăluia că trăia cu mâncare fast-food, băuturi energizante şi ţigări, fiind mereu pe drumuri şi foarte ocupat cu show-urile şi cu obligaţiile contractuale, un stil de viaţă toxic care i-a distrus sănătatea: "Călătoreşti în toată lumea, trăieşti ca într-o servietă, ajungi în locul ăsta, ai alcool la discreţie, e cam aiurea dacă nu bei", a spus el.

"Eram foarte nervos. Devenise un obicei, fiindcă ajungi să capeţi repede încredere când bei alcool şi apoi devii dependent de el", a mai spus Avicii despre dependenţa sa.

Artistul a mai dezvăluit atunci că obişuia să bea un Bloody Mary ca să se simtă în formă când ajungea la aeroport, iar în timpul zborului consuma vin: "Acum cred că beau mai mult alcool. Dar am un ritm al meu. Nu beau niciodată două zile la rând."

Avicii ajunsese să se sature de făcut bani și spunea că nu-i trebuie atât de mulți.
În 2012, el a donat toate încasările din turneul efectuat în SUA organizației de caritate Feeding America, iar în 2013 a donat un milion de euro organizației suedeze de caritate Radiohjälpen.

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a fost găsit mort în Muscat, Oman, în luna aprilie. Născut pe 8 septembrie 1989, el a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul "Sunshine", cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său "Levels", din 2013.
Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt "I Could Be the One", "Wake Me Up", "You Make Me", "X You", "Hey Brother", "Addicted to You", "The Days", "The Nights" şi "Waiting for Love". A lansat două albume de studio - "True" (2013) şi "Stories" (2015).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod