Monica Bellucci, superbă la 51 de ani: Cum reuşeşte să arate atât de bine?

S-a văzut şi la Festivalul de Film de la Veneţia că Monica Bellucci arată senzaţional la 51 de ani. Care e secretul ei?

Extraordinar! Aşa poate şi caracterizat, fără exagerare, într-un cuvânt, felul în care arată actriţa italiană. Şi încă ar mai fi nevoie de câteva cuvinte de laudă, pentru că la 51 de ani vedeta rămâne o capodoperă vie a frumuseţii feminine.

Monica Bellucci şi-a reafirmat clasa la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a adus din nou o notă de eleganţă şi rafinament. Îmbrăcată cu o rochie neagră care îi sublinia silueta fără cusur şi purtând ochelari de soare, vedeta a descins joi pe covorul roşu al evenimentului, atrăgând toate bliţurile fotoreporterilor.

Ca la fiecare apariţie publică, actriţa arăta mult mai tânără pentru vârsta sa. Ea şi-a petrecut mare parte din această vară în Veneţia, unde a filmat pentru serialul "Mozart In The Jungle", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Vineri, vedeta pe covorul roşu purtând o rochie violet din dantelă, lungă până la pământ. Ea a venit la premiera peliculei "On The Milky Road" alături de cineastul bosniac Emir Kusturica, dar şi împreună cu rivala din film, interpretata de actriţa Sloboda Micalovici.

Forma fizică excelentă în care se află actriţa italiană este de invidiat, mai ales că a mărturisit că nu-i place să facă mişcare şi adoră pastele şi prăjiturile.

Ea nu este de acord cu necesitatea adoptării unei diete stricte şi a unui program epuizant de exerciţii fizice pentru a rămâne în formă, considerând că sexul frecvent şi legumele proaspete reprezintă combinaţia perfectă pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă.

"Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria «James Bond», n.r.) şi asta a fost tot.
Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă"
, a spus Monica Bellucci într-un interviu pentru revista Stella, un supliment publicat de Sunday Telegraph. "Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine", a adăugat actriţa italiană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod