Frumusețea nu are vârstă: Monica Bellucci, strălucitoare și la 50 de ani

Îmbrăcată într-o rochie înflorată Dolce & Gabbana, actrița a avut o apariție senzațională la o emisiune de televiziune din Italia.
Va fi, probabil, cea mai bătrână fată Bond din istorie, dar, cu toate astea, Monica Bellucci rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Și a demonstrat-o din plin într-o emisiune de televiziune din Italia, "Che Tempo Che Fa", transmisă din 2013 de postul Rai Tre.

Îmbrăcată într-o rochie înflorată Dolce and Gabbana, diva a fost întâmpinată cu ropote de aplauze în momentul în care și-a făcut apariția în platou și a primit o mână de ajutor de la gazda show-ului, Fabio Fazio, pentru a-i ajusta echilibrul fragil cauzat de tocurile foarte înalte.

Actrița italiană arăta fabulos și nu-și trăda deloc vârsta, observă ziarul britanic Daily Mail.
Ea a luat loc pe canapeaua din studio, cu un cocktail în față, și a vorbit cu realizatorul TV despre tranziția de la podiumul de modă la film, abordând și rolul ei din următorul film din seria James Bond, "Spectre", în care va juca alături de Daniel Craig și care va fi lansat în luna octombrie.

E un film important pentru Monica Bellucci, care în 1997 a ratat de puțin rolul lui Paris Carver în "Tomorrow Never Dies", pe care l-a primit Teri Hatcher. Pres internațională a difuzat recent câteva imagini cu Daniel Craig în timpul filmării unor scene de acțiune, în Austria.

Monica Bellucci şi actriţa franceză Léa Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - în filmul "Spectre", cel de-al 24-lea lungmetraj din seria "James Bond".

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene.
Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Februarie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ofelia pe 17 Feb 2015, 23:02
    Pentru Mark

    Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale...?

    0
    0

  • O rugaminte. pe 17 Feb 2015, 21:35
    Prefer frumusetile Romaniei

    De ce nu se scriu articole si despre actorii romani ? Macar unul pe saptamana. Avem foarte multi actori si actrite mai buni si mai frumosi decat ai altora. Am urmarit ziarele si televiziunile italiene. Extrem de rar prezinta o personalitate, indiferent de domeniu, care sa nu fie italiana. I-am auzit vorbind despre Alexandra Dinu. Vorbe frumoase insotite de zambete rautacioase si dispretuitoare. Mi-au parut penibili. As vrea sa citesc despre actorii si regizorii nostri cei mai buni, tineri sau batrani.

    0
    0

  • Mark pe 17 Feb 2015, 15:35
    FRUMUSETE ITALIANA

    Monica Bellucci, este singura actrita italianca frumoasa de pana acum.

    0
    3

  • Ilie pe 17 Feb 2015, 09:20
    Frumusetea nu are varsta

    Este foarte corect, cam acesta este raportul, unul de 40 de ani de la noi, arata ca unul de 60 din west, sau ca unul de 80 din U.S.A.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod