BACARDÍ ROM îţi prezintă un nou ambalaj provocator

BACARDÍ aniversează 153 de ani și se mândrește cu poziția de cel mai vândut rom din lume, de mai bine de 10 ani. Momentul este marcat și de primul upgrade al celebrului ambalaj. Oriunde în lume, acasă sau în club, petrecerile BACARDÍ sunt marcate de calitatea și de pasiunea cu care fiecare sticlă este realizată. În curând, noile sticle BACARDÍ își vor face apariția și  în cele mai exclusiviste baruri și la cele mai cool petreceri din România.

Noul design al sticlei BACARDÍ a apărut ca o consecință firească a impresionantului heritage al brandului pentru consumatorul de azi.
Pasiunea cu care se realizează fiecare sticlă, spiritul liber și arta manufacturării sunt valorile care ajung în inima și mintea fiecărui fan BACARDÍ. Designul modern a avut la bază identitatea emblematică a brandului iar detaliile ambalajului pun accent pe calitate și execuție la superlativ.

Logo-ul BACARDÍ, devenit iconic de-a lungul celor peste 150 de ani de existență, simbolizează un liliac, asociat cu norocul, sănătatea și familia în cultura sud americană, și a avut ca sursă de inspirație schițe grafice realizate la începutul anilor 1900.
El Edificio BACARDÍ, din Havana, clădirea în stil Art Deco, care era în același timp bar și sediul oficial pentru brandul cubanez, a fost o altă sursă de inspirație în alegerea fonturilor folosite pentru noua imagine a ambalajului.

Numele sortimentelor s-au întors la forma originară, spaniolă: Superior, Gold și Black redevin Carta Blanca, Carta Oro și Carta Negra.

Spatele fiecărei sticle de Bacardi conține elemente grafice decorative, o scurtă istorie a familiei BACARDÍ, descrierea aromei și recomandări despre cum trebuie consumat,  pentru a te  bucura pe deplin de calitatea romului BACARDÍ .

Un detaliu care completează identitatea unitară a brandului este materialul din care sunt realizate etichetele.
Fibrele rezultate din prelucrarea trestiei de zahăr sunt transformate în hârtia pe care se tipăresc etichetele.

Lansarea noului design este programată de ziua fondatorului brandului, Don Facundo BACARDÍ Masso și este însoțită de un film în care pasiunea neîmblânzită pentru arta producerii romului BACARDÍ este adusă la viață. Protagoniștii filmului sunt BACARDÍ Maestro Ron Juan Pinera,  celebrul barman New York-iez Steve Schneider iar coloana sonoră este semnată de DJ-ul și producătorul Hudson Mohawke.

Noile ambalaje vor fi disponibile în România în curând.
Acesta este doar primul pas dintr-un amplu program de atragere a consumatorilor în lumea BACARDÍ, pentru 2015.

Așteaptă-te la noutăți cool și provocatoare din partea BACARDÍ și nu uita să accesezi Bacardi.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod