Lily Allen, ameninţată cu moartea de Statul Islamic

Cântăreaţa britanică a fost ameninţată cu moartea într-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI).

Pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, artista britanică a publicat, vineri, o copie a mesajelor violente pe care le-a primit pe telefonul mobil, provenind de la un utilizator care spune că face parte din gruparea Statul Islamic. Între două insulte, acesta a ameninţat-o pe Lily Allen, spunând că o va răpi, o va viola şi o va decapita, informează cotidianul francez Le Figaro, citat de Mediafax.

În acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei în vârstă de 29 de ani o serie de ameninţări violente: "Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic.

Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, târfă proastă!".

În textul care însoţeşte fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul ameninţărilor ar fi obţinut numărul ei personal de telefon "accesând ilegal contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift". Cântăreaţa americană a confirmat într-adevăr că unele dintre conturile ei de pe reţelele de socializare au fost piratate în luna ianuarie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laila pe 20 Feb 2015, 18:29
    cine e

    hm, mesaje de la unul caruia i se pare normal sa i se faca cadou o "sotie" de 9ani... nu stiu care din cei 2 e tarfa, mie mi se pare ca el.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod