Surpriză de la SHOT! Trupa se pregăteşte de lansarea primului EP.

După ce au creat isterie cu primul lor single – „Buza de jos”, cei patru băieţi young & cool de la SHOT se pregătesc acum pentru o nouă etapă importantă. Aceştia lucrează intens în studio şi în sala de repetiţii pentru lansarea viitorului EP.
Urs, Cale, Sorin şi Juno sunt super pasionați de muzică, dar şi de vlogging. Tocmai de aceea, în cel mai recent material publicat pe canalul lor de YouTube  - Daily SHOT, băieţii au dezvăluit puţin din cum a decurs munca la primul lor EP şi au prezentat o parte din echipa HaHaHa Production care se află în spatele materialului.

Pentru a vedea materialul, click aici: https://youtu.be/4D3dS6hSUdw

„În ultimul an am trăit foarte multe experienţe frumoase, complexe care ne-au unit şi au format SHOT ca trupa pe care o știți astăzi.
Tot ce am trăit pregătind primul nostru EP, pe care îl vom lansa în curând, va prezentăm în trei episoade. Săptămâna trecută aţi putut vedea MOMENTE, iar acum INSPIRAŢIE.

În spatele succesului acestui proiect stau foarte mulţi oameni, iar în acest episod îi prezentăm pe câţiva dintre ei. Le mulţumim foarte mult pe această cale! :D”, au spus băieţii de la SHOT.

SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Prima piesă a trupei – „Buza de jos” -, lansată în luna mai a depăşit 4.5 milioane de vizualizări pe YouTube şi le-a adus băieţilor foarte mulţi fani pe reţelele de socializare.
În perioada următoare, vom putea asculta întregul EP al trupei, care va conţine 5 piese (inclusiv „Buza de jos”) şi un bonus track.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod