Monica Bellucci sfidează timpul: Actriţa arată impunător la 52 de ani

Actriţa italiană continuă să impresioneze cu frumuseţea sa. Ea a fost în prim-plan şi la Met Gala, etalându-şi frumuseţea într-o rochie cu dantelă.

Nu există eveniment la care să participe și la care Monica Bellucci să nu arate extraordinar. Fără nicio exagerare, de fiecare dată când apare pe covorul roșu, actrița italină uimește prin impresia puternică pe care o transmite frumusețea sa, lucru remarcabil la o vârstă, 52 de ani, care de regulă își arată capriciile.

Monica Bellucci este fericita deținătoare a unui patrimoniu genetic special, dar și metodele sale de întreținere, multe neconvenționale, o ajută să pară cu câțiva ani mai tânără. Impresie pe care vedeta a întărit-o o dată în plus la Met Gala, unde a descins la brațul magnatului din industria modei Valentino Garavan.

Îmbrăcată într-o rochie neagră de inspirație gotică, cu dantelă și inserții transparente, care lăsau foarte puțin loc imaginației, Monica Bellucci s-a alăturat elitei modei la evenimentul desfășurat luni seară în New York.

Ținuta îi scotea în evidență silueta și îi dădea un aer sexy, în timp ce machiajul smokey eye îi sublinia look-ul atrăgător, relatează Daily Mail.

Frumuseţea actriţei italiene şi modul remarcabil în care ea se menţine continuă să atragă atenţia presei, mai ales că a mărturisit că nu-i place să facă mişcare şi că adoră pastele şi prăjiturile. Într-un interviu publicat de revista Stella, supliment publicat de Sunday Telegraph, Monica Bellucci a mărturisit că nu ţine diete stricte şi nu urmează un program epuizant de exerciţii fizice pentru a rămâne în formă.
"Reţeta" ei include sexul frecvent şi legumele proaspete, aceasta fiind în opinia sa combinaţia perfectă pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

"Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă", a dezvăluit vedeta. "Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult.
Restul vine de la sine"
, a mai spus actriţa.

Nefiind adepta unui regim strict, italianca are grijă să mănânce puţin. "Nu voi fi niciodată slabă. Nu sunt grasă, însă nici prea slabă. Îmi place să-mi trăiesc viaţa şi să mănânc. Sunt naturală. Există atât de multe tinere frumoase, care se înfometează şi apelează la diferite operaţii, de care nu au nevoie. Eu mă simt bine în pielea mea şi asta nu pentru că oamenii îmi zic că sunt drăguţă, ci pentru că am viaţă pe care am ales-o", a mai declarat vedeta, al cărei sport preferat este înotul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 11 Oct 2017, 08:04
    Monica Bellucci sfidează timpul

    ”Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine", ce să zic?! Dacă tăcea, pentru mine, rămânea frumoasă, bine întreținută și conservată, dar așa m-a convins că și-a neglijat neuronii și și-a antrenat hormonii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod