Monica Bellucci

Monica Bellucci, frumuseţe şi clasă la 52 de ani. Cum reuşeşte să arate aşa?

Actriţa italiană arată mai tânără cu cel puţin 10 ani şi demonstrează din plin că frumuseţea nu are vârstă. Care e secretul ei?

O fi fost cea mai în vârstă fată Bond din istorie, dar niciodată nu-şi arată vârsta - pare să fie o regulă pentru Monica Bellucci să arate mereu extraordinar. Iar cea mai recentă apariţie a actriţei italiene ne arată încă o dată de ce este considerată şi la 52 de ani una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Îmbrăcată într-o rochie burgundy Dolce & Gabbana, inspirată de creaţia pe care Diane Von Furstenberg a impus-o în anii '70, cu un decolteu în V şi cu un cordon lung, perfectă pentru o întâlnire de lucru dar şi pentru o întâlnire, Monica arăta fără cusur la conferinţa de presă organizată în Rusia pentru lansarea ultimului film în care a jucat, "On the Milky Road", ce va fi lansat în ianuarie 2017.



Monica a participat la eveniment alături de actorul sârb Sloboda Micalovici. În sală s-a aflat şi regizorul Emir Kusturica, care şi-a exersat calităţile actoriceşti în această dramă în care Bellucci o interpretează pe iubita unui lăptar sârb.

Cu un look sofisticat şi proaspăt, accentuat de părul lăsat pe spate şi de machiajul soft smoky eye, vedeta părea să aibă cu un deceniu mai puţin, remarcă Daily Mail.

Frumuseţea actriţei italiene şi modul remarcabil în care ea se menţine continuă să atragă atenţia presei, mai ales că a mărturisit că nu-i place să facă mişcare şi că adoră pastele şi prăjiturile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mountytoma pe 28 Dec 2016, 09:29
    si-a dezvaluit secretul deja; sex si ras din plin, mancare dupa pofta inimii

    Monica Bellucci este o femeie superba, si asta pentru ca a stiut si stie sa se bucure de viata. Sfatuindu-i pe cei din jur sa manance ce vor, sa faca mult sex si sa rada cat mai mult, ne-a dezvaluit cum de reuseste sa arate astfel! Bravo ei!

    0
    0

  • Bebe pe 23 Dec 2016, 23:43
    Subiectul articolului

    Pace! De gustibus.... Autorul articolului ar putea fi mai modest..... ..sa spuna, de exemplu, ""....dupa parerea mea....."" Dupa umila mea parere,,,,la 52 de ani nu mai umbli cu plete si breton....si nu trebuie sa te lasi pe mana ""stilistului "". Va doresc o zi buna! Regards.

    0
    2

  • Ion pe 23 Dec 2016, 13:32
    Frumusete la 52 de ani

    Este frumoasa si arata de varsta pe care o are.Este foarte ingrijita,machiata in asa fel incat sa-i fie estompate ridurile si imperfectiunile.Botoxul si tratamentele de ingrijire nu lipsesc,la randul lor stilistii isi fac meseria. Sunt destule romance de aceeasi varsta la fel de frumoase,dar despre ele nu scrie nimeni....

    4
    2

  • Dan pe 23 Dec 2016, 12:01
    Monica Bellucci, frumuseţe şi clasă la 52 de ani

    Cum spune americanu` "frumuesetea e in ochiul privitorului" -deci, ce varsta si cate dioptrii are autorul acestui articol?!!!...

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod