Oral-B te invită să fii electric

Periuțele electrice Oral-B, cu capăt de periaj rotund - inspirat din instrumentarul medicilor dentiști - care oscilează, se rotesc,pulsează si îndepărteaza cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuță obișnuită, manuală. Dinții se simt imediat mai curați, iar opțiunile suplimentare cu care vin dotate unele dintre modele – detectarea poziției, feedback în timp real, moduri de funcționare speciale pentru albire sau dinți sensibili – contribuie la o îngrijire orală completă și performantă.

Liviu Teodorescu s-a alăturat de curând mărcii Oral-B în încercarea de a educa și încuraja românii să acorde mai multa atentie igienei orale, dupa cum recomandă medicii dentisti.

Ofertele din Mega Image și activările avandu-l pe Liviu ca susținător sunt gândite să convingă tot mai mulți români să treacă de la periajul manual la cel electric. De aici și îndemnul campaniei, ”Fii electric! ”. În perioada 27 Octombrie – 27 Decembrie, Liviu Teodorescu invită românii să își descopere puterea unui zâmbet sănătos care electrizează, alături de periuțele electrice Oral-B, în magazinele Mega Image. Concerte-surpriză surprind cumpărătorii din Mega Image în numele mărcii numărul 1 recomandată de medicii dentiști din întreaga lume.

Oral-B este marca numărul 1 recomandată de medicii dentiști din întreaga lume. Periuțele electrice Oral-B sunt create folosind cele mai noi tehnologii, pentru a asigura o îngrijire orală completă, așa cum recomandă medicii dentiști. Pe lângă periuțele electrice, gama Oral-B cuprinde și alte produse pentru sănătatea orală: apă de gură în mai multe variante, ață dentară și capete de periaj de schimb pentru modelele de periuțe electrice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod