Miranda Kerr, un supermodel spiritual: "Mă rog, meditez și fac yoga în fiecare zi"

Vedeta în vârstă de 31 de ani dezvăluie cum a reușit să treacă peste divorțul de Orlando Bloom și ruptura de familia sa.

Divorțul ultramediatizat și relația tensionată cu familia sa nu au lăsat urme adânci asupra Mirandei Kerr. Vedeta și-a revenit repede după aceste șocuri și își continuă cariera mai puternică decât oricând. Ea a semnat recent contracte cu branduri importante, precum H&M, Escada, Swarovski, Wonderbra și Reebok, dar își face și datoria de mamă pentru băiețelul ei adorabil, Flynn, în vârstă de trei ani. Cum reușește? Cu meditație, rugăciuni, yoga și un jurnal.

Top modelul australian a vorbit pentru cotidianul The Telegraph despre momentele dificile cu care s-a confruntat după divorțul din octombrie anul trecut. "Acum, când am probleme, simt că pot să mă descurc cu ele, le privesc altfel, știu că în orice există o parte bună și una rea. Uneori vorbesc cu prietenii, alteori doar meditez și vizualizez cum scap de ele. Meditația și yoga, prietenii apropiați în care să ai încredere, cu care poți vorbi, mă ajută mult. Dar și scrisul. Îmi place să scriu", a mărturisit Miranda.



Supermodelul se descrie ca o persoană "spirituală": "Mă rog în fiecare zi. Meditez zilnic și fac yoga. Nu sunt religioasă, sunt spirituală. Bunica mea m-a învățat să mă rog. Rugăciunile, a fi recunoscătoare, sunt foarte importante pentru mine", a spus ea.

Vedeta obișnuiește să posteze citate inspiraționale, motto-uri și imagini pline de semnificații pe conturile sale de pe rețelele sociale. Recent, Miranda a publicat pe Instagram o imagine de pe o plajă, cu mesajul: "Să iubești și să fii iubit este unul dintre cele mai mari daruri din lume".



În weekend, Miranda s-a întâlnit cu familia ei, în orașul natal din Australia. După ce declarat în presă că nu mai poate de dorul fiicei sale, mama vedetei, Therese Kerr și celelalte rude au avut ocazia să stea cu ea.
În urmă cu trei luni, Therese apărea la emisiunea "Family Confidential", difuzată de postul ABC, implorând-o pe Miranda să se întoarcă acasă, după un an în care n-au mai văzut-o decât în presă.

A fost o reuniune mare de familie, la care au participat patru generații, incluzându-i pe părinții Mirandei, Therese și John, pe fratele ei, Matthew și pe bunicii, unchii și verii care s-au bucurat de revederea cu Miranda și fiul său.



După ce a trecut peste neînțelegerile cu familia sa, top-modelul a declarat la postul de radio Nova FM că este mândră de mama ei. "Iar bunica ar trebui să scoată o carte de bucate, pentru că ea m-a învățat să gătesc. Sunt atât de norocoasă să fiu înconjurată de astfel de femei minunate!".

A doua zi, familia s-a întors la lucru. În timp ce Therese avea o apariție la televiziune, Miranda era la machiaj și a postat pe Instagram o fotografie înainte de o ședință foto pentru ediția australiană a revistei Vogue.



Deși a câștigat o avere din modelling, fiind, potrivit revistei Forbes, al doilea cel mai bine plătit manechin din lume, după Gisele Bündchen, Miranda, carte a câștigat numai anul trecut peste 5 milioane de euro, susține că nu este obsedată de cariera sa. "Apreciez foarte mult ce am, dar dacă s-ar termina mâine n-ar fi sfârșitul lumii, pentru că există ceva mai important decât atât, care mă atrage la fel de mult", a mărturisit ea.



Cu toate acestea, dacă tot nu se termină mâine totul, Miranda nu ratează ocazia de a mai face niște milioane. Ultimele luni au fost foarte pline pentru vedeta în vârstă de 31 de ani. Ea a fost mult timp plecată din apartamentul său newyorkez pentru a semna contracte importante, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Miranda a avut o colaborare pentru realizarea unui set de ceai și s-a ocupat și de linia sa de produse de înfrumusețare, KORA. "KORA Organics este o reflectare a pasiunii mele pentru viața sănătoasă, pentru stilul echilibrat pe care vreau să-l împărtășesc", a declarat ea.



Miranda Ker a fost unul dintre "îngerii" casei Victoria's Secret. Ea a fost căsătorită trei ani cu actorul britanic Orlando Bloom şi au împreună un băieţel, Flynn, născut în ianuarie 2011.

La începutul acestui an, ea a fost aleasă, în locul lui Gisele Bundchen, pentru a fi imaginea H&M, în campania internaţională care va promova colecţia de primăvară - vară a mărcii suedeze.



Alegerea Mirandei Kerr pentru campania de promovare coincide cu extinderea retailerului suedez în Australia şi Filipine, unul dintre cele mai mari magazine H&M urmând să fie deschis în Melbourne, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod