Frumuseţea ta: 5 cozi împletite, perfecte pentru vară

Împletiturile, în special cele lejere şi uşor răvăşite, îţi dau un aer boem, romantic, potrivit pentru zilele frumoase de la începutul verii

Pe lânga stilul clasic de împletit în trei, poţi încerca diverse alte modele, precum stilul "coada de peşte" sau împletitura "funie".

Împletitura "coadă de peşte"


Acest stil a devenit foarte popular în ultima vreme datorită efectului de păr des şi bogat pe care îl obţii, dar şi datorită faptului că este uşor de realizat. Iată cum să-ţi faci o astfel de coadă împletită:

Împletitura "încrucişată"


Coada împletită încrucişat presupune trecerea a două suviţe peste cea de-a treia. Este potrivită celor care au părul lung, fiind dificil de realizat în cazul păului mediu.

Coada împleită în cinci


Pentru acest stil ai nevoie de multă răbdare şi antrenament. Este o împletitură ceva mai dificilă, care presupune împărţirea părului în cinci şuviţe egale.

Împletitura "funie"


O astfel de împletitură se obţine prin separarea părului în două părţi egale. Răsuceşte o parte spre stânga şi una spre dreapta, apoi una în jurul celeilalte.



Împletitura cu panglică


Oferă cozii împletite în trei un efect deosebit folosind o panglică pe care să o prinzi pe cap şi pe care să o incluzi în împletitură.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod