Miley Cyrus și Liam Hemsworth, sinistrații fericiți: Casa lor a ars, dar dragostea a supraviețuit

Din casa lui Miley și a lui Liam a mai rămas un singur semn, dar unul bun


Incendiile de proporții fac ravagii în sudul Californiei de marți, iar autoritățile au impus evacuarea a mii de locuitori.

La rândul său, Liam Hemsworth a postat și el pe contul său de Instagram câteva imagini în care se vede casa mistuită de flăcări. "Au fost câteva zile dureroase. Asta e ce a mai rămas din casa mea. Love. Mulți oameni din Malibu și din zonele limitrofe din California și-au pierdut și ei casele și inima mea e lângă toți cei afectați de aceste incendii", a scris actorul australian.

"Mi-am petrecut toată ziua în Malibu ieri și a fost uimitor să văd cum comunitatea s-a unit, ajutându-se unii pe alții, în orice mod se putea.

Malibu este o comunitate puternică, iar acest eveniment o va face și mai puternică", a adăugat starul.

"Le mulțumesc băieților de pe plan local care au ajutat la reducerea flăcărilor în jurul proprietății mele. Vă iubesc, oameni buni. Te iubesc, Malibu. Le mulțumesc tuturor pompierilor eroi din California. Va fi un drum lung spre reconstrucție. Rămâneți puternici. Pentru a ajuta/dona, vizitați @malibufoundation și @happyhippiefdn"
, a transmis actorul.

Cu o suprafață de 8.000 de metri pătrați, proprietatea din Malibu în care locuiau Miley și logodnicul ei valora 2,52 de milioane de dolari și avea curte interioară, fântână, spa și un garaj de două locuri, scrie Daily Mail.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod