Mel Gibson, un tip norocos: Iubita lui cu 34 de ani mai tânără arată senzaţional

Rosalind Ross (27 de ani), iubita actorului în vârstă de 61 de ani, a strălucit pe covorul roşu, la premiera filmului „Daddy's Home 2“.

Sunt 34 de ani între ei şi arată mai degrabă ca un tată şi fiica lui, dar se iubesc şi se potrivesc. După ce la începutul anului au devenit părinţi, Mel Gibson şi mult mai tânăra lui logodnică, Rosalind Ross, sunt în prim-plan la fiecare apariţie publică.

Cei doi au participat la premiera de la Los Angeles a filmului "Daddy's Home 2", iar actriţa şi scenarista în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile cu rochia sa roşie fără bretele care îi punea în evidenţă bustul şi silueta impecabilă.

Ea şi-a completat ţinuta cu sandale crem şi un clutch de culoare roşie.

Mel Gibson a optat pentru un costum bleumarin cu haina la doi nasturi şi cămasă albă, fără cravată, descheiată la gât, o ţinută potrivită cu atitudinea lui degajată. Binedispus, starul australian a zâmbit înaintea proiecţiei şi a pozat alături de partenera lui pe covorul roşu.

La premieră au mai fost prezente şi alte vedete, printre care Mark Wahlberg, Alessandra Ambrosio şi Will Ferrell, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod