Mel Gibson, un tip norocos: Iubita lui cu 34 de ani mai tânără arată senzaţional

Rosalind Ross şi Mel Gibson au fost în centrul atenţiei la premiera filmului "Daddy's Home 2"


Fostă campioană la echitaţie, Rosalind Ross a născut un băieţel pe 20 ianuarie, la spitalul din Los Angeles. Acesta este primul ei copil şi al optulea al actorului şi regizorului australian.
Mel Gibson are şase copii cu fosta sa soţie Robyn - artista de makeup Hannah, 36 de ani, care este căsătorită cu muzicianul Kenny Wayne Shepherd, gemenii Edward şi Christian, 34 de ani, William, 32, Louis, 28, Milo, 26, şi adolescentul Thomas, de 16 ani.

Mel şi Robyn s-au despărţit în 2006 după 26 de ani de căsnicie. Ei şi-au finalizat divorţul în 2011.

Gibson a tranşat în instanţă o bătălie îndelungată privind pensia alimentară a fetiţei de şase ani, Lucia, pe care o are cu fosta sa iubită, Oksana Grigorieva, de care s-a despărţit în 2010.

Starul a povestit pentru o emisiune din SUA că este atât de obişnuit cu procesul naşterii încât nu mai are emoţii: "Cred că adrenalina mi s-a epuizat, aşa că nu mai reacţionez", a glumit el.

Cunoscut drept un catolic tradiţionalist, Mel Gibson a regizat controversatul film "Patimile lui Hristos"m care a avut un nesperat succes de box office, în ciuda criticilor care i s-au adus.
El deţine un Oscar pentru cel mai bun regizor, obţinut în 1995 pentru "Braveheart", notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod