VIDEO: Autorulota cu hotel şi garaj de lux: Ai condiţii de 5 stele oriunde te afli!

Pentru cei mai mulţi dintre noi, luxul e greu de atins când îţi iei o autorulotă. Există, totuşi, o excepţie notabilă: un vehicul uimitor în care încape şi un apartament de 5 stele, dar şi un autoturism.

O companie din Germania ţinteşte o nouă nişă de pe piaţa produselor de lux, propunând o autorulotă care costă aproape două milioane de dolari. Dacă te întrebi ce poate valora atâţia bani, răspunsul este: o casă pe roţi cu un garaj şi cu maşină.

Performance S este cel mai nou model de autocamper lansat de Volkner Mobil şi, spre deosebire de versiunile anterioare, este de fapt un hotel de cinci stele în care poţi locui oriunde călătoreşti.

Cu o lungime de aproape 13 metri, acest vehicul uimitor include un pat dublu, o bucătărie complet utilată, un spaţiu loung generos şi o baie.

Şi ca să răspundă şi celor mai pretenţioşi cumpărători, "autobuzul" de familie are chiar şi un garaj cu lift hidraulic în care încape orice aututurism sport, de la Ferrari şi BMW la Mercedes, în funcţie de gusturi. Practic, pleci la drum şi iei cu tine locuinţa şi maşina!

Autorulota de lux costă 1,7 milioane de dolari, iar imaginile publicate de Bored Panda oferă o prezentare generală a acestui vehicul incredibil care oferă tot confortul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod