10 femei frumoase şi deştepte de care nu ai auzit

de Daniel Dumitrescu, 6 Noiembrie 2017
Carmen Kass

Ideea că o femeie nu poate fi şi frumoasă dar şi inteligentă este un stereotip vechi. Iată 10 dovezi care contrazic puternic acest şablon.

Femeile frumoase şi inteligente există printre noi, dar nu ies în evidenţă prin titluri şocante şi imagini incendiare pentru că sunt educate şi obişnuite să muncească din greu şi îşi câştigă respectul în societate prin forţe proprii şi civilizate. Nu-i nevoie să ne gândim la starurile de la Hollywood, la sportivele de top sau la câteva supermodele care ştiu să lege mai multe vorbe decât clasicul "Vreau să salvez lumea" pentru a enumera numele unor femei care arată bine, dar care au şi o minte sclipitoare.

Bright Side prezintă 10 femei frumoase şi inteligente de care poate că n-ai auzit, dar care au un rol important în societate.

Carmen Kass

Modelul celebru pentru reclamele Dior a demonstrat că poate mai mult de atât: a intrat în politică, dar a devenit şi preşedintele federaţiei estoniene de şah. E pasionată de "sportul minţii" încă din copilărie şi îl promovează intens. Acum Carmen este membru al federaţiei de şah din ţara sa şi participă la competiţii.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 29 Ian 2017, 15:03
    10 femei

    la negresa aia de pe locul 4 mai are putin si ii iese dantura din gura

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod