Care este cel mai prost obicei al tău, în funcţie de zodie

Semnul zodiacal poate dezvălui multe despre obiceiurile unei persoane, fie ele bune sau rele, dar şi modul în care acestea pot afecta personalitatea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nerăbdarea este cuvântul care te caracterizează.

Gândirea lucrurilor şi situaţiilor nu este cea mai mare abilitate a ta. Eşti întotdeauna gata să porneşti la drum cu o nebunie şi un elan de necrezut. Din această cauză, nesăbuinţa şi graba se vor dovedi a fi obiceiuri chiar rele pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu găseşti fericirea în lucrurile materiale.

Întâlnind împlinirea doar în obiectele pe care le posezi, tu eşti cunoscută pentru că renunţi foarte uşor la oameni dacă eşti constransă să faci o alegere. Afecţiunea ta nelimitată pentru lucrurile materiale sau pentru aprecierea persoanelor cu acelaşi mod de gândire ca şi tine sunt două obiceiuri extrem de proaste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu eşti deloc punctuală şi de cuvânt.

Să faci un lucru la timp nu te caracterizează deloc şi nu cunoşti această noţiune. Nu te poţi ocupa de nimic în timp util şi nu eşti gata niciodată atunci când vine vorba de întâlniri sau planuri de executat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te aglomerezi prea mult, deci nu te organizezi eficient.

Adesea îi enervezi pe cei din jurul tău pentru că ai tendinţa de a te aglomera şi extenua pentru a obţine confortul dorit. Astfel nu ai timp de nimic şi nimeni, iar viaţa trece pe lângă tine ratând lucruri importante.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te iubeşti prea mult.

Ai o dragostea atât de mare pentru tine încât orice poveste de amor păleşte pe lângă sentimentele pe care ţi le porţi. Viaţa ta este una fericită atât timp cât tu eşti în centrul ei şi te gândeşti numai la tine, ignorând tot ce ai în jur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Excelezi în critică.

Niciodată nu eşti mulţumită de felul în care sunt lucrurile şi îi judeci pe toţi chiar dacă îi răneşti prin ceea ce spui. Eşti o perfecţionistă înnăscută, mereu pregătită de război pentru ca lucrurile să fie făcute ca la carte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte indecisă.

O să mori încercând să te decizi dacă să mănânci pizza sau un burger. Eşti extrem de confuză atunci când vine vorba de decizii, iar acest lucru îi poate înnebuni pe cei din jurul tău indiferent dacă sunt implicaţi sau nu în situaţia respectivă.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Treci de la o stare la alta foarte repede şi faci din ţântar armăsar.

Dacă te enervează cineva, îl vei face să regrete cu siguranţă. Eşti cunoscută pentru că pui pasiune în tot ce faci sau spui, aşa că acţiona răzbunător şi dur.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu tai şi spânzuri şi eşti foarte directă.

Toţi trebuie să înfrunte ce ai în minte, pentru că nu ai de gând să îţi pui bariere. Filtrul creier-gură este aparent absent pentru tine. Eşti exagerat de onestă şi ar trebui să înveţi cum să acţionezi cu mai mult tact.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Exagerezi cu munca şi uiţi de orice altceva.

Tu poţi fi chiar o persoană plictisitoare din această cauză. Practic căsătorită cu munca sau serviciul tău, tu îţi găseşti confortul în paradisul sarcinilor şi a lucratului în neştire. Nu ştii când să te opreşti!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Oboseşti repede şi nu te poţi bucura de nimic complet.

Tu ai o relaţie strânsă cu somnul, aşa că la orice eveniment ai participa, eşti întreruptă brusc de un căscat şi o nevoie de pauză acerbă. Ai nevoie de ceva care să te energizeze puţin, poate un duş rece să îţi revii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti pierdută în propriul tău vis.

Adesea ţi se întâmplă să amesteci fanteziile cu realitate şi eşti predispusă să te retragi în lumea ta fantastică atunci când te confrunţi cu posibilitatea de a fi rănită sau de a trece prin ceva dureros.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod