Compatibilitatea Berbecului cu fiecare semn zodiacal

Berbecul este un lider din naştere şi îşi ia viaţa în propriile mâini, de aceea are nevoie de cineva care să îi urmeze exemplul.

Berbeccu Berbec

Ce se întâmplă când avem de-a face cu două persoane alfa?

Unul dintre ei trebuie să renunţe. În primul rând, în timp ce Berbecii pot înţelege amândoi trăsăturile şi obiceiurile de paersonalitate, unul dintre ei trebuie să renunţe la control şi să se calmeze puţin. În al doilea rând, trăsăturile comune înseamnă, de asemenea, împărţăşirea ciudăţenilor şi a defectelor, care pot cauza probleme mai târziu, mai ales într-o relaţie.

Berbeccu Taur

Reprezentanţii cu corn, Berbecul şi Taurul nu sunt foarte compatibili, deşi au câteva trăsături în comun.

Cele două semne vor lucruri diferite de la viaţă şi le vor privi din perspective diferite. În timp ce Berbecul este mai degrabă prezent, energic şi implicat, Taurul este mult mai relaxat, distant şi mai detaşat.

Berbeccu Gemeni

Cu o compatibilitate relativ bună, trăsăturile de personalitate ale unui Berbec şi ale unui Geamăn se potrivesc în multe feluri, făcând lucrurile interesante şi provocatoare.

În ceea ce priveşte comunicarea şi inteligenţa, Gemenii au nevoie să înveţe, ceea ce este grozav, numai că Berbec trebuie să vrea să predea. Singura problemă legată de această asociere ar fi încredere, deoarece Berbecul are tendinţa de a fi mai ataşat emoţional, pe când Geamănul tinde să fie un pic insensibil.

Berbeccu Rac

Aici avem de-a face cu un contrast de personalităţi, iar în acest caz opusurile nu se atrag şi nu dau roade pentru această pereche.

În timp ce Bernecul este mai energic şi mai distractiv, Racul doreşte să stea şi să se relaxeze. Sigur, interacţiunile de grup sunt posibile, dar cele doar între Berbec şi Rac pot fi destul de dureroase. O relaţie pentru cei doi presupune o muncă enormă, asta dacă ambele semne sunt dispuse să investează în mod egal în ea.  

Berbeccu Leu

Între ei este o potrivire perfectă, Berbecul fiind probabil cel mai compatibil cu Leul.

Au trăsături comune, valori şi credinţe similare, practic aceste două semne echilibrându-se perfect. Ambele sunt compatibile din punct de vedere emoţional şi înţeleg nevoile celuilalt cu uşurinţă. În ceea ce priveşte romantismul, nici Berbecul şi nici Leul nu excelează, dar având aceleaşi pasiuni, ei vor face ca lucrurile să funcţioneze.

Berbeccu Fecioară

Altă pereche care nu funcţionează bine este cea formată dintr-un Berbec şi o Fecioară.

Din punct de vedere sexual şi emoţional, cele doua semne sunt complet incompatibile. Cu toate că au interese şi valori comune, această relaţie nu are şanse de supravieţuire. Dacă sfârşesc prin a fi împreună, ambii vor fi nevoiţi să se adapteze la trăsăturile celuilalt.

Berbeccu Balanţă

Aceste două semne sunt foarte compatibile atunci când vine vorba de înţelegerea emoţiilor.

În ciuda lipsei de interese comune şi de încredere, între ei se produce o scânteie. În timp ce Balanţa nu are uneori încredere, din cauza căreia apar incertirudini, trăsăturile unui Berbec pot agrava acest lucru. Ambele semne sunt diferite, dar faptul că au în comun acea legătură emoţională, face ca toate celelalte probleme să dispară.

Berbeccu Scorpion

Aceste semne zodiacale nu formează cea mai reuşită pereche.

Berbecul şi Scorpionul scot unul de la celălalt tot ce e mai rău şi mai urât. Ambele zodii sunt dominante prin natura lor şi pot deveni geloase şi posesive, lucruri nocive pentru orice relaţie.

Berbeccu Săgetător

Aceste două zodii se contopesc ca nişte bucăţi de puzzle, între ele existând prietenie şi o relaţie cu mult potenţial.

Ambii militează pentru sinceritate şi dreptate în viaţa lor, ceea ce exclude orice problemă de încredere care ar putea să apară în viitor. Între ele e o relaţie de prietenie care durează zeci de ani, iar faptul că şi Berbecul, dar şi Săgetătorul sunt profunzi şi se înţeleg reciproc pot duce această relaţie la nivelul următor.

Berbeccu Capricorn

Pe lângă percepţia despre independenţă şi onestitate a celor două semne, acestea se diferenţiază când vine vorba şi despre orice altceva.

Din punct de vedere sexual şi emoţional sunt incompatibili complet, dar le va lipsi şi comunicarea şi stimularea intelectului. Pe scurt, problemele de compatibilitate sunt inevitabile la un moment dat.

Berbeccu Vărsător

Cei doi pot avea o relaţie interesantă, atât Berbecul, cât şi Vărsătorul sunt la fel de aventuroşi şi le place compania celuilalt.

Trăsăturile lor de personalitate sunt asemănătoare. Echilibrându-se reciproc, ambele zodii au tendinţa de a oferi sprijin şi de a se încuraja una pe cealaltă atunci când e necesar.

Berbeccu Peşti

Ambele semne au în comun trăsături negative care pot provoca o mulţime de probleme.

Un Peşte va face, fără îndoială, un Berbec fericit, dar sentimentele se pot schimba, iar asta aduce suferinţă. Trăsăturile unui Berbec pot face faţă lentorii unui Peşte, acest lucru funcţionând uneori în favoarea relaţiei. Cu intelectul Berbecului şi dragostea unui Peşte, ei pot avea o relaţie. Cu toate acestea, relaţia lor nu va fi una chiar reuşită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod