Folosește glitterul pentru a transforma vergeturile în artă, iar creațiile sale sunt uimitoare

Artista Sara Shakeel a devenit cunoscută pe Instagram pentru imaginile spectaculoase pe care le creează prin suprapunerea mai multor fotografii.
Astfel iau naștere colaje interesante, ce par inspirate din realități alternative și lumi de basm.

Dar de curând, aceasta și-a folosit abilitățile artistice pentru a transforma imaginile cu vergeturi vergeturile într-o serie de fotografii cu un mesaj puternic, pe care le-a postat pe Instagram. Medicul stomatolog devenit artist a adăugat imagini cu glitter, cristale sau galaxii strălucitare peste fotografii cu vergeturi pe piele. Rezultatele sunt uimitoare.

Colecția de imagini a avut parte de reacții uimitoare din partea followerilor de pe Instagram.
Aceștia sunt de părere că Sara a folosit ceva ce societate consideră ca fiind "imperfecțiuni" și le-a transformat în artă.

A învățat singură cum să folosească Photoshopul după ce a ratat ultimul an din facultatea de stomatologie. A apelat la realizarea colajelor pentru a se elibera de tensiune și a scăpa de depresie și tensiune.

"Îmi amintesc că atunci când am făcut prima dată aceste imagini cu vergeturi îmi era teamă să le postez. Sunt un artist din Pakistan, iar aici să vorbești despre vergeturi sau să realizezi creații artistice pe baza lor nu este ceva ce se întâmplă la ordinea zilei", a declarat Sara Shakeel.

Artista a mai declarat că scopul acestor imagini este să aducă în prim-plan celulita, vergeturile și toate trăsăturile care sunt considerate defecte, pentru a încuraja aprecierea femeilor pentru propriul corp.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod