Meghan Markle, pe urmele Reginei: Poate să nască acasă, la conac

Soția Prințului Harry este tentată să urmeze exemplul Reginei Elisabeta și să nască acasă, la conacul Frogmore, pentru a se bucura de liniște.

Meghan Markle se gândește serios să nască la reședința de pe domeniul Windsor. Ducesa în vârstă de 37 de ani urmărește să evite astfel atenția care s-ar concentra asupra sa dacă ar naște într-o maternitate, a dezvăluit o sursă din anturajul ei.

În cazul în care ar opta pentru această variantă, Meghan ar urma exemplul Reginei Angliei. Elisabeta a II-a s-a născut la reședința din Mayfair a bunicilor săi, iar la rândul ei, i-a adus pe lume pe cei patru copii născând acasă, la Palatul Buckingham și la Clarence House.

Surse din anturajul ducilor de Sussex au precizat că, deocamdată, cei doi nu au eliminat complet varianta unei nașteri la o clinică, întrucât o femeie însărcinată la o vârstă de peste 35 de ani prezintă un risc mai mare de a naște prematur sau prin cezariană.



O prietenă din Statele Unite a ducesei a spus că Meghan face și acum yoga în fiecare dimineață, este într-o stare perfectă de sănătate și nu vede niciun motiv pentru care nu s-ar bucura de experiența nașterii acasă, la conac. "E varianta ei preferată, dar evident depinde de cum se vor prezenta lucrurile atunci", a spus aceasta.

Dacă se va decide să nască acasă, Meghan ar putea avea norocul unei nașteri naturale fără dureri, însă, pentru orice eventualitate, personalul care o va asista va avea toate dotările medicale necesare.
Un avantaj al acestei variante ar fi că Prințul Harry i-ar sta alături și, în plus, ar avea parte de intimitate.  

Sursele citate de Daily Mail susțin că ducii de Sussex ar dori o naștere cât mai intimă și din acest motiv nu ar lua în calcul clinica din aripa Lindo a spitalului St Mary, din Paddington. Kate Middleton i-a adus pe lume aici pe George (cinci ani), Charlotte (trei ani) și Louis (11 luni).

Meghan și Harry nu preferă această unitate pentru că s-ar simți "ca un peștișor de aur într-un bol de sticlă", iar ducesa nu agreează ideea de a sta, la plecare, pe treptele de la intrarea clinicii, cu copilul în brațe, pentru a fi fotografiată și filmată, așa cum au procedat de fiecare dată ducii de Cambridge.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod