Meghan Markle naște în aprilie. Ultimul secret: Băiat sau fată?


Soția prințului Harry a mărturisit în timpul unei vizite că e însărcinată în șase luni. Ea nu vrea să afle sexul copilului, fiindcă își dorește să rămână o surpriză.

Naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan Markle, este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, potrivit mărturisirii pe care ducesa de Sussex a făcut-o luni. Aflați într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (din nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească. Ducesa a participat la un eveniment organizat în Hamilton Square din Birkenhead şi ar fi vorbit despre acest subiect cu câteva persoane care se aflau în acel loc pentru a o felicita.

Meghan a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie. Astfel, copilul ar putea veni pe lume în aceeaşi lună ca Prinţul Louis de Cambridge, fiul cel mic al prinţului William şi al Ducesei Catherine.

Palatul Kensington a refuzat să confirme data prevăzută a naşterii copilului lui Meghan şi Harry, limitându-se să anunțe că va fi aşteptat în primăvară.

"Ea a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, început de mai", a dezvăluit pentru agenţia Press Association Kim Thompson, venită să salute cuplul regal, după o scurtă conversaţie cu ducesa.

"Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie", a mărturisit pentru AP Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Potrivit Daily Mail, cei doi duci nu cunosc și nici nu vor să afle sexul copilului pentru că vor să aibă o surpriză când va avea loc nașterea.

Meghan Markle a strălucit într-o rochie violet Babaton by Aritizia, în valoare de 119 euro, peste care a purtat o haină roșie, de 1.215 euro, semnată de brandul canadian Sentaler. Ducesa a mai purtat și o versiune cafenie a acestei haine, într-o vizită în Sandringham, notează Daily Mail.
Ea și-a completat ținuta cu o geantă maron Gabriela Hearst, din piele, în valoare de 1.900 de euro, iar în picioare purta pantofi roșii cu toc înalt.

Fosta actriță a ținut palma pe burtă în timp ce vorbea cu localnicii entuziasmați de vizita sa și a prințului Harry.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod