Mark Wahlberg s-a întors la sală: Starul de 46 de ani îşi arată „pătrăţelele“

În ultima perioadă, Wahlberg a fost destul de ocupat. El a avut filmări pentru producţia "Instant Family", aşa că i-a prins bine o mică pauză în care să se bucure de plajă, notează Daily Mail.

În ianuarie, actorul american a anunţat că va dona 1,5 milioane de dolari victimelor hărţuirilor sexuale, în urma polemicilor declanşate de onorariul său pentru filmul "All The Money In The World", de peste o mie de ori mai mare decât cel al partenerei sale de pe afişul acestei pelicule, actriţa Michelle Williams.

"În aceste zile, onorariul meu pentru a refilma anumite scene din 'All The Money In The World' a devenit un subiect de conversaţie important", a declarat Mark Wahlberg, desemnat cel mai bine plătit actor din lume în anul 2017, cu venituri de 68 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.

"Susţin 100% lupta pentru o remunerare justă şi donez suma de 1,5 milioane de dolari fondului care asigură apărarea juridică a asociaţiei Time's Up în numele actriţei Michelle Williams", a adăugat starul hollywoodian.

Această sumă corespunde onorariului primit de Mark Wahlberg, în vârstă de 45 de ani, pentru a filma din nou, în regim de urgenţă, secvenţe întregi din filmul menţionat, regizat de Ridley Scott, după concedierea actorului Kevin Spacey.

Onorariul lui Mark Wahlberg a fost comparat cu cel primit - în aceleaşi condiţii de urgenţă - de actriţa Michelle Williams, care a acceptat să primească doar 80 de dolari pe zi, încasând în total mai puţin de 1.000 de dolari pentru refilmarea acelor scene.

Acest raport de 1 la 1.500, dezvăluit de mai multe companii mass-media americane, a declanşat polemici aprinse în Statele Unite, într-o perioadă în care se discută intens despre statutul femeilor de la Hollywood, în urma scandalului în care este implicat Harvey Weinstein.
Actriţele Jessica Chastain, Amber Tamblyn şi Mia Farrow s-au declarat, public, revoltate de această situaţie inechitabilă.

Proiectul Time's Up a fost lansat la începutul lunii ianuarie de un colectiv de peste 300 de femei din Hollywood cu scopul de a lupta împotriva hărţuirii sexuale atât din industria cinematografică, cât şi din alte profesii.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod