Manifestul feminist al unei vedete: Imaginea controversată prin care Rachel McAdams își transmite mesajul

Rachel McAdams și-a exprimat prin această imagine susținerea pentru femeile care alăptează în spațiile publice


Rachel McAdams a născut un băiețel în aprilie, acesta fiind primul copil al actriţei canadiene şi al scenaristului şi producătorului american Jamie Linden. Potrivit Hollywood Pipeline, Rachel McAdams a născut în secret copilul, însă presa americană a publicat o fotografie recentă a cuplului împreună cu bebeluşul.
Site-ul Hollywood Pipeline a fost primul care a anunțat că actrița a născut, prezentând o fotografie în care Jamie Linden, în vârstă de 37 de ani, apare ţinând în braţe un bebeluş, alături de Rachel McAdams.

Foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, McAdams nu a mai participat la evenimente publice de la sfârşitul lunii septembrie 2017.

Vedeta a vorbit despre experiența de mamă doar într-un interviu publicat luna trecută de Sunday Times.

"Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, așa că stați deoparte de el. Oamenii cred că viața nu-ți mai aparține. Dar aveam 39 de ani, eram sătulă de mine, am fost atât de fericită să mă concentrez asupra altei persoane", s-a mărginit ea să declare.

Rachel McAdams a declarat de mai multe ori de-a lungul anilor că îşi doreşte copii. Actriţa şi scenaristul filmului "Dear John", Jamie Linden, în vârstă de 37 de ani, au o relaţie din aprilie 2016, dar cei doi au apărut împreună în public foarte rar.

Linden a debutat la Hollywood în 2006, fiind autorul scenariului filmului "We Are Marshall", în care a jucat Matthew McConaughey.
De asemenea, şi-a făcut debutul ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "10 Years", în care joacă Channing Tatum.

Rachel McAdams, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Spotlight", de Tom McCarthy, a mai avut o relaţie cu colegul său din filmul "Notebook" Ryan Gosling, între anii 2003 - 2007, dar şi cu actorul Michael Sheen, între anii 2010 - 2013.

Actriţa Rachel McAdams, născută în 1978, a devenit cunoscută în 2005, când a jucat în comedia de mare succes "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers", alături de Vince Vaughn şi Owen Wilson.
În 2009, a jucat în thrillerul regizat de Kevin Macdonald, "Jocuri la nivel înalt/ State of Play", alături de Russell Crowe, Ben Affleck şi Helen Mirren, şi în drama romantică "Soţia călătorului în timp/ The Time Traveler's Wife", alături de Eric Bana. A mai jucat în "Miezul nopţii la Paris/ Midnight in Paris" (2012), de Woody Allen, şi recent, în "Era şi timpul!/ About Time" (2013), de Richard Curtis.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod