Lady Gaga s-a logodit: El este alesul!

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a confirmat că s-a logodit cu iubitul ei, Christian Carino (49 de ani).

Lady Gaga a confirmat informația la gala Women in Hollywood Awards, organizată de revista Elle în Beverly Hills. Vedeta din "A Star Is Born" are o relație de mai bine de un an cu Christian Carino și poartă de mai multe luni un inel cu diamante, iar zvonurile despre logodnă au apărut încă din noiembrie anul trecut.

Lady Gaga a mai fost logodită cu actorul Taylor Kinney, cunoscut pentru rolul din "Chicago Fire".

În discursul rostit, Lady Gaga i-a mulțumit "logodnicului Christian", care era prezent în sală și a pozat cu ea la acest eveniment.

A fost un speech dificil pentru cântăreața americană, notează Daily Mail. Introdusă pe scenă de Jennifer Lopez, Gaga a fost copleșită de emoții când a început să se adreseze publicului.

Ea a explicat de ce e ales să se îmbrace într-un costum larg, în loc să poarte o rochie la un eveniment dedicat femeilor. "Acesta este un costum larg de bărbați creat pentru o femeie. Nu o rochie. Și atunci am început să plâng. În acest costum mă simt eu însumi. În acest costum îmi simt adevărata persoană până în adâncul sufletului.
Și mi-e clar ce vreau să vă spun astăzi"
, a precizat vedeta.

"Ca supraviețuitoare a abuzului sexual comis de cineva din industria divertismentului, ca femeie care nu e suficient de curajoasă încât să-i rostească numele, ca femeie care trăiește cu dureri cronice, ca femeie condiționată de la o vârstă fragedă să asculte de bărbații din jurul ei, am decis azi că vreau să-mi recapăt puterile. Astăzi eu port pantalonii", a spus Lady Gaga.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod