Lady Gaga se mută în casă nouă: Cum arată locuința de vis pe care a dat 30 de milioane de dolari

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a cheltuit 29,5 milioane de dolari pentru o casă cu cinci etaje din New York. Iată pe ce a dat banii!

Apartamentul situat în zona exclusivistă West Chelsea, din New York, a fost deținut anterior de designerul Karim Rashid și i-a stârnit imediat interesul cântăreței. Lady Gaga i-a uimit pe agenții imobiliari care i-au prezentat locuința. "A venit gătită din cap până-n picioare. Dacă toți clienții ar arăta așa de bine!", a declarat, impresionat, unul dintre aceștia.

Casa are cinci etaje și cinci dormitoare și are o suprafață totală de 1.022 de metri, plus 185 de metri pătrați suprafață exterioară.

Vedeta are la dispoziție și un garaj, o sală de gimnastică, piscină, cinema și cramă cu temperatură controlată. Un etaj este dedicat apartamentului principal, cu două băi și o mică bucătărie, relatează The Sun.

Lady Gaga a ajuns pentru a patra oară pe primul loc în topul albumelor vândute în Marea Britanie graţie coloanei sonore a filmului "A Star Is Born", în care vedeta pop interpretează rolul principal feminin, a anunţat vineri Press Association.

Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, care este şi regizorul peliculei, asigură partiturile muzicale de pe coloana sonoră a filmului, iar albumul ce conţine aceste piese a debutat pe primul loc în topul britanic.
Înainte de acest album, Lady Gaga ajunsese de trei ori pe prima poziţie a topului britanic - cu albumele "The Fame", în 2008, "Born This Way", în 2011, şi "Artpop", în 2013.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod