Lady Gaga se mută în casă nouă: Cum arată locuința de vis pe care a dat 30 de milioane de dolari

Lady Gaga și-a făcut un cadou scump după ce a dat lovitura cu filmul "A Star is Born": o locuință de vis în New York


Deși rolul jucat de Lady Gaga în filmul "A Star Is Born", în care vedeta americană interpretează o cântăreaţă aspirantă, care reuşeşte în cele din urmă să aibă succes, pare să fie modelat după propria ascensiune spre celebritate, renumita artistă pop afirmă că această teorie nu este deloc adevărată.

În primul ei rol pentru marele ecran, Lady Gaga, născută la New York şi interpreta unor piese celebre precum "Born This Way" şi "Bad Romance", joacă rolul unei cântăreţe aspirante, Ally, care are şansa de se întâlni - şi de a avea o relaţie intensă - cu un star al muzicii country, Jackson Maine, interpretat de Bradley Cooper.

"Atunci când am decis că îmi doresc cu adevărat să devină muzician, în calitate de cântăreaţă şi compozitoare, la vârsta de 19 ani, am început imediat să lucrez din greu la asta şi am avut succes.

Mi-am târât pianul prin tot oraşul New York, doborând uşi închise şi credeam cu adevărat în mine însămi", a dezvăluit Lady Gaga pentru Reuters Television, pe covorul roşu, la Londra. "Ally nu este deloc aşa. Ally a renunţat complet la ea însăşi. Are în jur de 30 de ani, se simte înfrântă de reprezentanţii industriei muzicale, oamenii îi spun că nu este suficient de frumoasă, că nu ar putea niciodată să aibă succes. Iubirea lui Jackson este factorul care o readuce la viaţă", a adăugat artista americană.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebră în urmă cu 10 ani graţie unor cântece dance antrenante, ţinute vestimentare provocatoare şi unor show-uri elaborate.
Vedeta pop are deja în palmares şase premii Grammy.

Interpretarea sa din filmul "A Star Is Born" a generat recenzii elogioase în presa de specialitate, iar vedeta are şanse mari să fie nominalizată la Globurile de Aur şi premiile Oscar din 2019.

Lungmetrajul "A Star Is Born", regizat de Bradley Cooper, va avea premiera în România pe 19 octombrie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod