Lady Gaga a împlinit 33 de ani: 20 de imagini care arată cum s-a schimbat vedeta din „A Star is Born“

Prima vedetă din istorie care a câștigat premiile Grammy, BAFTA, Globul de Aur și Oscar în același an, Lady Gaga a trecut prin mai multe schimbări de stil înainte de a cunoaște succesul.
Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe care toată lumea o cunoaște ca Lady Gaga, a împlinit 35 de ani pe 28 martie. Cu 14 ani în urmă, ea pătrundea în lumea muzicii, transformându-se dintr-o artistă necunoscută într-o vedetă. S-a născut o stea, așa cum o spune titlul filmului în care ea a făcut pereche cu Bradley Cooper, și care i-a adus un Oscar în 2019, iar de atunci Lady Gaga a continuat să influențeze major muzica.

Pe drumul său spre triumf, artista a trecut printr-o transformare continuă, în care a trecut treptat de la stilul extravagant care o ajuta să se remarce, la eleganța pe care o îmbrățișează și care i se potrivește acum.

Rivalitatea cu Madonna și Marilyn Manson


În 2006, când și-a luat numele de scenă, inspirat de iubitul său de atunci, Rob Fusari, și de videoclipul "Radio Gaga" al trupei Queen, Lady Gaga a atras repede atenția cu stilul ei muzical, dar și cu aparițiile originale - machiaj abundent, gene false, accesorii strălucitoare și ținute neconvenționale în culori stridente.

După apariția în rochia din hălci de carne, despre care a spus că a reprezentat o formă de susținere a drepturilor civile, reușind să rivalizeze cu Madonna și Marilyn Manson, Lady Gaga a continuat să șocheze, să provoace și să încânte, deopotrivă.


În 2014, însă, la aproape un deceniu de la debutul în "muzica mare", ea a început să creeze un alt tip de muzică, mai profundă, iar stilul său vestimentar s-a schimbat: vedeta a renunțat la ținutele șocante pentru a aborda linii mai elegante și a devenit imaginea unor branduri importante, precum H&M și Versace.

S-a născut o stea


În 2018, când a înregistrat celebra piesă de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", prima producție regizată de Bradley Cooper, Lady Gaga a trecut la un registru muzical nou, reprezentat de piesa "Shallow" a devenit un hit și a marcat trecerea artistei la un alt registru muzical.

Ținutele sale au devenit mai feminine, iar Lady Gaga a început să capete clasă.



Un an mai târziu, în 2019, Lady Gaga a ajuns la apogeul visat și pe deplin meritat. A câștigat atunci trei premii Grammy, un Glob de Aur, un premiu BAFTA și un Oscar. A devenit, totodată, prima persoană din istorie care a câștigat premiile Grammy, BAFTA, Globul de Aur și Oscar în același an.

Diamantul purtat de Audrey, simbolul triumfului


Lady Gaga a purtat la gala Oscar din februarie 2019 un colier cu faimosul diamant Tiffany, în valoare de 23 de milioane de dolari. Înaintea ei, doar două femei l-au mai purtat, iar a doua a fost Audrey Hepburn, expresia absolută a frumuseții și eleganței feminine.

Celebra casă a avut însă încredere în forța cântăreței, o dovadă în plus că stilul ei este foarte apreciat.

Citește și: Rihanna și-a luat casă în Beverly Hills. 5 dormitoare, 7 băi și piscină, totul la un preț special


"Lady Gaga este o creatoare deplină, inovatoare și distrugătoare de reguli, și sunt încântat că ea va purta legendarul diamant Tiffany la gala premiilor, pe covorul roșu, pentru prima oară de când a fost descoperit, în urmă cu 141 de ani", a declarat atunci Reed Krakoff, reprezentantul Tiffany & Co’.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod