La fel de tânără ca acum 13 ani: Jennifer Lopez demonstrează că n-a îmbătrânit

Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani a postat pe internet imagini din 2001, în care arată la fel ca în ultimul său videoclip.

În urmă cu 13 ani, J Lo filma videoclipul piesei "I'm Real", împreună cu Ja Rule. Ajunsă acum la 44 de ani, artista demonstrează că trecerea timpului nu a lăsat urme asupra ei. Ea a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din cel mai recent videoclip, "I Luh Ya Papi", în care apare în ipostaze asemănătoare cu cele din 2001, demonstrând că nu s-a schimbat deloc.

De altfel, nici stilul ei vestimentar nu a suferit prea multe modificări. Dacă în clipul din 2001 apărea într-un hanorac roz Versace, în cel din 2014 poartă o vestă roşie. În ambele clipuri, ea are părul aranjat la fel, remarcă Daily Mail.

"#Flashback #SameGirl #ILuhYaPapi", a scris Jennifer Lopez lângă cele două imagini cu ea, în care arată identic.

 


Urmărind imaginile din ultimul videoclip, nu poţi să nu observi că artista arată chiar mai bine decât în urmă cu 13 ani, scrie ziarul britanic.

În toamna anului trecut, Jennifer Lopez a reacţionat pe pagina de Twitter după ce chirurgul plastician Ayham Al-Ayoubi a afirmat că jurata de la "American Idol" are multe semne ale unor operații estetice. "Îmi pare rău, domnule, dar nu am făcut niciodată vreo operație estetică de orice fel", a scris J Lo.

După ce a fost asaltat cu mesaje critice de mai mulți fani ai cântăreței, chirurgul a retras postarea. Unii chiar l-au numit un "doctor fals". Speriat, pesemne, de turnura pe care a luat-o poziția lui avântată, Al-Ayoubi și-a cerut și scuze, dând vina pe asistentul lui: "Dragă JLo, aș fi încântat dacă ai accepta scuzele mele sincere despre postarea greșită pe care asistentul meu a scris-o fără știrea mea", s-a eschivat el. "Desigur, ești o femeie foarte frumoasă și arăți minunat, uneori un machiaj deștept poate sublinia anumite trăsături și îți poate schimba înfățișarea", a încercat el să-și justifice poziția.

Mamă a doi copii, gemenii Max şi Emme (cinci ani), Jennifer Lopez a declarat în mai multe rânduri că este mulţumită de felul în care arată. "Trebuie să stai şi să te gândeşti - <<Nu e nimic în neregulă cu felul în care arăţi. Doar tu ai problema asta!>>. Şi când crezi într-adevăr asta, o mulţime de oameni încep să creadă şi ei", a declarat cântăreaţa într-un interviu pentru Cosmopolitan.

Jennifer Lopez are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008 - cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony. În iulie 2011, cuplul şi-a anunţat despărţirea, iar Marc Anthony a depus actele de divorţ în aprilie 2012. 



Vedeta este imaginea companiei L'Oreal, iar make-up artista Mary Philips spune că brandul este foarte încântată de felul în care a lucrat cu Lopez.

Jennifer Lopez a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez s-a transformat într-un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". J Lo şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999.

Cântăreața s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare, notează agenţia Mediafax.

Totodată, ea este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod