Muzică sexy. 5 vedete care s-au dezbrăcat în videoclipuri

La 45 de ani, Kylie Minogue nu ezită să-şi arate trupul. În cel mai recent clip, "Sexercize", artista demonstrează că nu şi-a pierdut din sex-appeal. Nu este însă singura cântăreaţă care îşi leapădă hainele pentru plăcerea fanilor. Iată câteva dintre divele care nu au ezitat să se dezbrace pentru a asigura succesul videoclipurilor.
1 din 6

Kylie Minogue

Deşi are 45 de ani şi a trecut printr-o perioadă extrem de grea, fiind diagnosticată cu cancer la sân, boală pe care a învins-o, Kylie Minogue rămâne una dintre cele mai sexy apariţii din muzică. În cel mai nou videoclip, la piesa "Sexercize", Kylie apare mişcându-se lasciv, îmbracată sumar. Purtând doar un body mulat de culoare albă şi pantofi stiletto roşii, vedeta dansează provocator alături de câteva dansatoare.

Pentru Kylie Minogue ultimul an a fost unul zbuciumat, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, după o relaţie de cinci ani, şi-a schimbat echipa managerială, a renunţat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu şi a devenit membru în juriul emisiunii-concurs "The Voice" din Marea Britanie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 27 Mar 2014, 19:44
    da si nu

    Mariah Carey a scos o piesa ridicola cu un videoclip naspa. Beyonce, in schimb, e prea bestiala. Nu inteleg cum poate aceasta femeie sa arata atat de smecher in toate videoclipurile. E super senzuala! Are niste consilieri senzationali

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod