Kylie Jenner, o nouă dezbatere: I-a făcut găuri pentru cercei fetiței sale de 5 luni

Decizia vedetei de a-i face piercing în urechi fetiței sale a stârnit critici, dar și mesaje de susținere

 

Zoe Stevens, practicantă a piercing-ului, a explicat pentru BBC Radio Wales de ce nu a găurit niciodată urechile unui copil: "Un copil mic nu le poate spune părinților că îi place urechile cu găuri. La vârsta asta, este vorba mai degrabă despre vanitatea părinților."

În prezent, în SUA, Anglia și în Țara Galilor nu există restricții legale privind vârsta minimă la care pot fi făcute găuri în urechile copiilor, iar multe saloane de piercing își fixează niște limite, notează BBC.

În Scoția este nevoie de acordul părintelui pentru persoanele sub 16 ani care vor să-și facă găuri în urechi.

Kylie Jenner, starletă de reality show şi proprietară a unei companii de cosmetice, a anunţat pe platforma Instagram că a născut pe 1 februarie primul ei copil, tatăl fiind rapper-ul Travis Scott. Pe 6 februarie ea a dezvăluit numele fetiţei sale, Stormi, într-un mesaj publicat pe Instagram, lângă fotografia bebeluşului. Imaginea a strâns peste 13,6 milioane de like-uri în 24 de ore.

Jenner, în vârstă de 20 de ani, are 103 milioane de followeri pe Instagram, fiind una dintre cele mai populare vedete pe platforma deţinută de Facebook.

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner.


Foto: Hepta

7 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod