Kate Middleton și Prințul William au dormit în paturi separate în călătoria cu trenul regal

Ducele și Ducesa de Cambridge au parcurs 2.000 de kilometri cu trenul regal, în cadrul unui turneu de trei zile în Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor.

Kate Middleton și Prințul William au avut la dispoziție un mic palat regal în timpul turneului feroviar pe care l-au efectuat recent în Marea Britanie. Ei au plecat duminică seara din gara londoneză Euston, unde vedeta pop Shakin 'Stevens a cântat hitul său din anii '80 "Merry Christmas Everyone" ("Crăciun fericit tuturor"). Prima destinație din turneul lor a fost Scoţia.

"Mulţumim tuturor angajaţilor din transporturi pentru că au ţinut ţara în mişcare pe tot parcursul acestui an dificil"
, au scris ei pe un panou înainte de plecare.

Kate și William au călătorit prin Regatul Marii Britanii pentru a lua legătura cu persoanele care participă la gestionarea pandemiei de coronavirus, dar și cu oamenii foarte afectați de această criză.

Kate și William i-au cunoscut pe medicii, voluntarii, profesorii și elevii din comunitățile mici, pentru a afla direct de la ei cum se descurcă în această perioadă dificilă.

Marea Britanie a fost cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de COVID-19, cu peste 60.000 de decese. "Ducele şi ducesa aşteaptă cu nerăbdare să aducă în atenţie munca incredibilă depusă în toată ţara în acest an dificil", a transmis Palatul Kensington într-un comunicat la începerea turneului.

Trenul regal cu care ducii de Cambridge au călătorit 2.000 de kilometri în trei zile prin Anglia, Scoția și Țara Galilor a fost compus din nouă vagoane, decorate inițial de Regina Victoria cu aur de 23 de carate și perdele din mătase, în stilul asemănător Palatului Buckingham.

Ulterior, trenul a primit decorațiuni mai modeste.



Trenul are o bucătărie în care staff-ul pregătește mâncarea, un vagon rezervat servirii mesei, cu 12 locuri, un birou și o baie separată, cu cadă.

Potrivit People, Kate Middleton și Prințul William au dormit în paturi separate, la fel și însoțitorii lor. Ducii de Cambridge au petrecut două nopți dormind în trenul regal.

Garnitura cu care au călătorit ducii de Cambridge a fost dată în folosință în 1977, la Jubileul de Argint al Reginei Elisabeta a II-a, și a înlocuit trenul care era în uz din 1941.

Citește și: Ozzy Osbourne a împlinit 72 de ani și își mărturisește păcatele.
Starul regretă că și-a înșelat soția: „I-am frânt inima“


Kate s-a aflat pentru prima oară la bordul trenului regal cu care Prințul William a mai călătorit de câteva ori în trecut. Meghan Markle a călătorit și ea cu trenul regal, alături de Regina Elisabeta, în iunie 2018. În schimb, Prințul Harry nu a urcat niciodată în acest tren, scrie People.

Regina Victoria a fost primul monarh care a folosit trenul regal în 1842 pentru a călătorit din Slough până în gara londoneză Paddington. În ultimii ani, criticii au pus la îndoială utilitatea trenului, spunând că este costisitor şi folosit prea rar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod