Dansând cu soarele: Iluziile optice surprinzătoare reușite de un fotograf

Trucurile creative ale unui fotograf au făcut înconjurul lumii. Acesta a fotografiat soarele în diverse unghiuri care produc iluzii optice neașteptate.
Sulabh Lamba, în vârstă de 21 de ani, din Rewari, India, a realizat o serie de imagini incredibile în timpul unui apus de soare. Într-una dintre fotografiile pe care el le-a făcut în Guliaka, Haryana, India, el pare că poartă soarele pe umeri, iar în alta se joacă cu el ca și când ar fi o minge.

Sulabh a început să facă fotografii creative ale apusului în urmă cu patru ani, iar acum lucrează cu o cameră Nikon D5300 cu lentile de 70-300mm, notează Daily Mail.

Fotograful are peste 20.000 de admiratori pe Instagram și se descrie drept "artist vizual".
"O siluetă perfectă transpune emoțiile fără să folosească expresii faciale. Cea în care un bărbat puternic pare că încearcă să împingă soarele reușește ușor asta. Este una dintre favoritele mele", a spus acesta.

"Sentimentele mele la apus sunt prea intense pentru a le descrie în cuvinte. Un tip a comentat odată la o imagine a apusului că este cel mai mare fan al meu și că în fiecare dimineață distribuie pozele mele către două-trei persoane și că abia așteaptă următoarele mele imagini", a adăugat el.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod