30 de coduri de bare cum n-ai mai văzut: Nu le găsești oriunde!

Cine stă să se uite la coduri de bare când face cumpărături? Și totuși, există oameni care „le vânează“ la raft după ce au găsit unul sau mai multe coduri ingenios desenate. Iată ce surprize poți găsi pe ambalajul produselor!
Dacă s-ar face un sondaj de opinie, s-ar demonstra, probabil, că nici măcar unul din clienții care trec într-o zi pragul unui magazin nu privește codul de bare de pe ambalajul unui produs. Cei mai mulți nu citesc nici măcar vreo informație de pe ambalaje atunci când iau un produs de pe raft.

Există, totuși, o excepție: câteodată, printre rafturi își fac apariția "vânătorii" de coduri de bare. Sunt puțini, foarte puțini, dar extrem de vigilenți și de metodici, și ori de câte ori merg la cumpărături verifică pe ambalaje codurile de bare.
Ei sunt cei cărora li s-a întâmplat măcar o dată în viață să descopere un astfel de cod tipărit într-un mod diferit decât cel clasic.

Fie că arată ca niște spaghetti, ca o pâine sau ca un pește, aceste coduri fac în mod creativ o legătură cu produsul din interior și te determină instinctiv să îl cumperi. După o asemenea descoperire, cei mai mulți dintre clienți încep să privească sarcina cumpărăturilor ca pe un joc, nu ca pe o corvoadă.

Bright Side a strâns o colecție interesantă de coduri de bare desenate artistic, găsite pe diverse produse obișnuite.
Tu ai găsit vreodată așa ceva?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod